Annuleringsverzekering-14.jpg

Annuleringsverzekering

  • Hulp die nét een stap verder gaat
  • Kinderen tot 5 jaar gratis verzekerd
  • 5% ANWB ledenvoordeel
Bereken premie doorlopend

Annuleringsverzekering

Belangrijkste redenen om annuleringsverzekering te nemen


1. Vakantie vooraf afzeggen

Als je door omstandigheden genoodzaakt bent je vakantie te annuleren dan moet je vaak (een deel van) de reissom betalen aan de reisorganisatie. Heb je een annuleringsverzekering? Dan worden deze kosten gewoon vergoed.

2. Vakantie tussentijds afbreken

Het kan ook gebeuren dat je tijdens je vakantie vanwege een gebeurtenis, ziekte of ongeluk eerder naar huis moet. In dat geval worden door de annuleringsverzekering de niet genoten vakantiedagen vergoed.

3. Unieke vriendendekking

De doorlopende annuleringsverzekering heeft de unieke vriendendekking. Overlijdt een goede vriend(in) óf een familielid in de derde graad tijdens je reis? Dan vergoeden wij bij voortijdige terugkeer naar Nederland de niet genoten vakantiedagen.

Vragen?

Annuleringsverzekering
Doorlopend

Besteedt u meer dan €835 p/jr. aan vakantie? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering voor u voordeliger.

Meer informatieBereken uw premie

Annuleringsverzekering
Kortlopend

Met de kortlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd voor één vakantie of wintersport.

Meer informatieBereken uw premie

Annuleringsverzekering uitgelicht

Krakow 054.jpg

Concert- & Theaterkaarten

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering ben je ook verzekerd voor het annuleren van een bezoek aan een concert of theatervoorstelling.

Jongeren Nieuw Auto Avond 003.jpg

Vriendendekking

Overlijdt een goede vriend(in) óf familielid in de 3e graad tijdens je reis? Dan worden je kosten van de terugreis naar Nederland vergoed. Je doorlopende annuleringsverzekering vergoedt je annuleringskosten.

_DW08243-VOOR SELECTIEkopie.jpg

Hulp van de ANWB

Wil je jouw vakantie annuleren? Bijvoorbeeld door het verlies van je baan, ziekte, of een overlijden in je familie. Of zelfs als jouw reisgenoot dit overkomt en je alleen zou moeten reizen. Een annuleringsverzekering neemt in ieder geval de financiële zorgen weg en in combinatie met een reisverzekering van de ANWB ga je helemaal gerust op reis.

Veelgestelde vragen terroristische aanslagen Brussel

Download de veelgestelde vragen in PDF

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.