Ongevallenverzekering | ANWB

Aansprakelijkheid

  • Hoge dekking tot 2,5 miljoen euro
  • 40% korting voor singles
  • Tot 10% pakketkorting

ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

Wereldwijde dekking en snelle schade afhandeling

Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering is jouw hele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd van schade die jij of jouw gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geld zowel voor materiële schade als letselschade. De Aansprakelijkheidsverzekering heeft een werelddekking. Want ook een ongelukje in het buitenland zit in een klein hoekje.

De ANWB aansprakelijkheidsverzekering is een van de verzekeringen in het ANWB Woonpakket. Sluit je 1 of meer verzekeringen binnen het woonpakket dan ontvang je tot 10% korting.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wil je de ANWB Inboedelverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in 5 eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in jouw mail. Je hebt na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kun je bij de ANWB rekenen op uitstekende service.
Bereken je premie

Vragen?

  • Dekking
  • Informatie & Service
  • Voordelen

Dekking ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

Bij de ANWB kun je kiezen voor een dekking tot € 2.500.000,-. Onze aansprakelijkheidsverzekering is geldig voor het hele gezin, inclusief huisdieren, en heeft een wereldwijde dekking.

Dekkingen

Voordelen Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering van ANWB is scherp geprijsd en biedt diverse premiekortingen. Overige voordelen:

  • Tot 2,5 miljoen verzekerd voor aansprakelijkheid
  • 40% korting voor singles
  • Uitwonende kinderen gratis meeverzekerd
  • Sport- en spelsituaties standaard meeverzekerd

Top 5 veelgestelde vragen aansprakelijkheidsverzekering

Heb ik een eigen risico bij de aansprakelijkheidsverzekering van ANWB?

Nee, je hebt geen eigen risico bij de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering.

Hoe kan ik schade melden?

Je kunt een schade online, telefonisch of schriftelijk melden. Met digitaal schade melden verzeker je je van de snelste schadeafwikkeling.

Wanneer kan ik mijn aansprakelijkheidsverzekering opzeggen?

Wil je geen gebruik meer maken van jouw ANWB Aansprakelijkheidsverzekering en wil je opzeggen? Je kunt jouw verzekering na het eerste verzekeringsjaar op elk willekeurig moment beëindigen.

Verzekert de ANWB aansprakelijkheidsverzekering mijn hele gezin?

Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering is jouw hele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd voor schade die jij of jouw gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt zowel voor materiële schade als letselschade.

Wat is het verzekeringsgebied?

Je hebt met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering werelddekking. Je bent dus overal ter wereld verzekerd.

 

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.