Reisverzekering

Bereken welke reisverzekering voordeliger is

Aantal personen

Aantal dagen

Uw bestemming

Buiten Europa?
Reist u wel eens buiten Europa?

Gaat u 1 keer of vaker per jaar buiten Europa op reis. Kies dan voor JA

Als u verzekerd wilt zijn binnen Europa: Nederland en de overige Europese landen, maar ook Algerije, de Azoren, de Canarische eilanden, Egypte, Israël, Libië, Libanon, Madeira, Marokko, Rusland (deel ten westen van de Oeral), Tunesië, Turkije en IJsland. Kies dan voor NEE.

i
incl ledenkorting

Doorlopende Reisverzekering

0,00 per jaar
Prijs is exclusief aanvullende dekkingen
incl ledenkorting

Kortlopende Reisverzekering

0,00 voor 0 dagen
Prijs is exclusief aanvullende dekkingen

Wat veroorzaakt het grote prijsverschil tussen en ?

Ja, ik begrijp het

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering beste uit de test Consumentenbond

Op vakantie wilt u onbezorgd genieten. Dat kan met de ANWB Reisverzekering. U kunt kiezen uit een doorlopende of een kortlopende reisverzekering. Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger.

Waarom een reisverzekering?

Een reisverzekering dekt de extra kosten die u tijdens uw reis maakt door een onverwachte gebeurtenis. Bijvoorbeeld als u ziek wordt, niet mag reizen en daardoor langer in het buitenland moet verblijven. Met de ANWB Reisverzekering komt u niet voor onverwachte kosten te staan. En kunt u rekenen op advies en ondersteuning op het moment dat u het nodig hebt.

Stel zelf uw reisverzekering samen

Wij bieden een basisverzekering die u kunt uitbreiden met aanvullende dekkingen; Compleet of Compact. U kunt zich aanvullend verzekeren voor bijvoorbeeld bagage, medische kosten of wintersport.


Vragen?

ANWB Reisverzekering

8.1

is beoordeeld met een

8.1 van10

(Gebaseerd op 8966 reviews)

Meer over deze beoordeling
koffer-icoon.png

Reisverzekering
Doorlopend

Leden  5% korting

Het hele jaar verzekerd op reis. Als beste getest door de Consumentenbond.    

Meer informatieBereken uw premie

koffer-icoon.png

Reisverzekering
Kortlopend

Leden  5% korting

Verzekerd van hulp voor één vakantie. U kiest zelf uw aanvullende dekkingen.

Meer informatieBereken uw premie

3 belangrijkste redenen om reisverzekering te nemen

1. Hulp en advies in het buitenland

ANWB Alarmcentrale staat dag en nacht voor u klaar. Zij helpen u bijv. met het regelen van vervoer, het verzorgen van medische begeleiding en geven advies over wat u het beste in uw situatie kunt doen.

2. Bagage verzekeren

U heeft vaak meer van waarde bij u dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan uw tablet, camera of sportuitrusting. U bepaalt zelf of u uw bagage meeverzekert.

3. Medische kosten verzekeren

Bekijk hoe u bent verzekerd bij uw zorgverzekeraar voor medische kosten in het buitenland. Deze worden namelijk niet altijd (volledig) vergoed. Lees meer

Reisverzekering uitgelicht

Gaat u op vakantie dan is het verstandig te kijken hoe u voor zorgkosten in het buitenland verzekerd bent. Medische kosten worden in het buitenland namelijk niet altijd (volledig) vergoed door uw zorgverzekeraar.

Medische kosten

De annuleringsverzekering dekt de reissom als u uw reis moet annuleren door een onvoorziene bijzondere gebeurtenis. U kunt deze apart als doorlopende of kortlopende verzekering afsluiten, maar ook als aanvullende dekking op uw reisverzekering.

Annuleringsverzekering

Overlijdt een goede vriend(in) óf familielid in de 3e graad tijdens uw reis? Dan worden uw kosten van de terugreis naar Nederland vergoed. Uw doorlopende annuleringsverzekering vergoedt uw annuleringskosten.

Dekkingen

Langer dan 2 maanden op reis voor stage, studie of werk? Ook dan biedt de ANWB oplossingen.
Sluit dan de Global Traveler verzekering af.

Lang op reis verzekering
Alarmcentrale-autoverzekering.jpg

Dag en nacht hulp van de ANWB Alarmcentrale

Ga op vakantie met de jarenlange ervaring van de ANWB Alarmcentrale. De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor u klaar. Altijd bereikbaar.

 

Reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten online doet u binnen enkele minuten


  1. Kies de reisverzekering die het beste bij u of uw gezin past, kortlopend óf doorlopend
  2. Kies de aanvullende dekkingen die passen bij uw vakantiegedrag, bijvoorbeeld werelddekking
  3. Vul uw persoonsgegevens in

Online afsluiten

 

Reisverzekering vergelijken

Wat is het verschil tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering?

Een kortlopende reisverzekering sluit u af voor de duur van één vakantie. Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Al uw vakanties en weekendjes weg zijn verzekerd. U heeft daar dus geen omkijken meer naar. Gaat u vaker per jaar of lang op vakantie, dan is een doorlopende vaak voordeliger. Weten welke verzekering voor u het meest voordelig is? Bereken direct welke reisverzekering in uw situatie goedkoper is.

Bereken het verschil

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.