Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vernieuwde ANWB Mobiliteitskaart

31 januari 2022

De ANWB Mobiliteitskaart is vernieuwd. Voortaan kun je kiezen tussen drie pakketten. Deze pakketten zijn afgestemd op het vervoer dat je daadwerkelijk gebruikt. Zo kies je voor de variant die het beste past bij jouw manier van zakelijk reizen.

Drie pakketten

Bij de aanschaf van een ANWB Mobiliteitskaart, kies je voortaan uit drie pakketten:

  1. Auto Compleet: maak gebruik van eigen vervoer, tanken, laden, parkeren
  2. OV Compleet: maak gebruik van openbaar vervoer, deelvervoer of OV-fiets
  3. Mobiliteit Compleet: een combinatie van pakket 1 en 2.

Ook als je al een mobiliteitskaart hebt, sluit je een nieuw contract af waarbij je een keuze maakt voor één van de pakketten.   

Kies je pakket 

Nog meer gemak

De Mobiliteitskaart is ontwikkeld in samenwerking met Shuttel. Met deze kaart maak je de administratie van je reiskosten stukken makkelijker. Vanuit de app kun je maandelijks een factuur uitdraaien met daarop een totaaloverzicht van alle mobiliteitsdiensten die je hebt afgenomen. Daarnaast kun je in de nieuwe app een routeplanner instellen en je reizen simpel onderverdelen in zakelijk en privé.  

Voor werkgevers is een aparte module beschikbaar, waarbij je makkelijk woon-werkverkeer van werknemers kunt registreren. Zo ontstaat een helder overzicht van het werkelijk woon-/werkverkeer. 

Geen extra kosten

Naast het maandelijkse vaste tarief betaal je alleen de kosten die je verbruikt. Je betaalt geen opstart-, transactie-  of administratiekosten, maar alleen de ritten die je daadwerkelijk afneemt. Wil je op een andere manier reizen? Dan stap je eenvoudig over naar een ander pakket. 

Voordelen op een rij

  • Drie pakketten die passen bij je verbruik
  • Alle reiskosten op één factuur
  • Maandelijks achteraf betalen
  • Eenvoudige administratie via werkgeversmodule

Meer informatie over de ANWB Mobiliteitskaart