Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Flexibele zakelijke mobiliteit

5 november 2019 Naast pechhulp een breed scala aan mobiliteitsdiensten

De Wegenwacht van de ANWB rukt in totaal zo’n 1,2 miljoen keer per jaar uit om pechhulp te verlenen. Voor zzp’ers en mkb’ers is daarvoor Wegenwacht voor de Zaak ontwikkeld. Maar mobiliteitsondersteuning is meer dan pechhulp alleen. Daarom gaat de ANWB met de ANWB Mobiliteitskaart nog een stap verder. Hiermee krijgen zzp’ers en mkb’ers ook toegang tot tanken, parkeren, OV, OV-Fiets, taxi, carwash, Greenwheels en EV-laden.

Pech kan iedereen overkomen en komt nooit op het goede moment. Niemand – en dus ondernemers ook niet - zit immers te wachten op stilstand onderweg. Het afgelopen jaar rukte de Wegenwacht binnen Nederland 28.000 keer uit voor zakelijke klanten. In de rest van Europa werden 1.800 gestrande zakelijke berijders weer op weg geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Een ruime meerderheid van 8 op de 10 pechgevallen kan snel en vakkundig door de Wegenwacht worden verholpen. Wachten op pechhulp en de reparatie ter plekke duurt in totaal gemiddeld zo’n 77 minuten. En kan de auto niet meteen worden gerepareerd, dan krijg je als ondernemer met Wegenwacht voor de Zaak – zonder extra kosten – zelfs tot vier dagen vervangend vervoer in Nederland.

Direct weer zorgeloos en met plezier onderweg

Wegenwacht voor de Zaak is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers en het MKB. Direct weer zorgeloos en met plezier op weg is het devies van de ANWB. Of je nu een klant bezoekt of op vakantie gaat. En of je nu één auto bezit of meerdere bestelbussen. Wegenwacht voor de Zaak wordt afgesloten per kenteken. Dus pechhulp wordt verleend ongeacht wie er in het voertuig rijdt. En wanneer je Wegenwacht voor de Zaak voor meerdere kentekens afsluit, ontvang je een kentekenkorting.
Ook handig: via Mijn-ANWB-voor-de-Zaak kun je makkelijk en efficiënt je facturen inzien en je Wegenwacht Services beheren.

Flexibel mobiel: een breed scala aan mogelijkheden

Ondernemers willen flexibel zijn qua mobiliteit. Zzp’ers en kleine bedrijven hebben steeds vaker de behoefte om een breed scala aan mobiliteitsdiensten met elkaar te combineren. Tanken of EV-laden, parkeren, wasstraat, overstappen op het openbaar vervoer, een OV-fiets huren of gebruikmaken van een deelauto. Dit kan allemaal met de ANWB Mobiliteitskaart.