Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nieuw: de ANWB Mobiliteitskaart

1 juli 2019 Voor het MKB en zzp’ers

“Tanken, parkeren, OV, OV-fiets, taxi, Uber, carwash, Greenwheels en EV-laden, het kan allemaal met de zakelijke Mobiliteitskaart,” aldus Willem Aal, directeur Zakelijke Markt. “Ons projectteam is erin geslaagd om mobiliteitsdiensten die in de loop der tijd afzonderlijk van elkaar zijn ontstaan samen te voegen tot één totaalpakket."

Willem Aal: "De tijd is er klaar voor. De mobiliteitstransitie is in volle gang en we spelen met de kaart in op een aantoonbare klantbehoefte. Wij willen de beste mobiliteitsdienstverlener van Nederland zijn. De mobiliteitskaart past uitstekend bij deze visie en we bieden onze zakelijke klanten hiermee een hele relevante propositie."

Grote voordelen voor zzp'ers en mkb'ers

Voor de MKB-ondernemer en zzp’ers biedt de Mobiliteitskaart grote voordelen. De kaart voorziet in gemak en ontzorging van de administratie. Gebruikers krijgen inzicht in het gebruik. De werkgever krijgt maandelijks een factuur met daarop een totaaloverzicht van alle mobiliteitsdiensten die zijn afgenomen. Geen losse facturen meer, geen bonnetjes of declaraties, maar makkelijk achteraf betalen naar gebruik. 

De voordelen op een rij:

  • Alle reiskosten op één BTW-factuur
  • Ook voor medewerkers
  • Achteraf betalen
  • Het hele mobiliteitsaanbod voor €4,99 per maand

Klik hier voor meer informatie.