Naar artikel

Tips om autopech te voorkomen

Met een Wegenwacht-lidmaatschap op zak rij je extra relaxed. Immers, mocht je pech krijgen dan is hulp altijd nabij. Al 75 jaar! Maar hoe goed onze service ook is, onverwacht stilstaan is nooit een pretje. Het mooie is: je kunt zelf heel wat doen om veel van die pechgevallen te voorkomen. Negen tips van de experts zelf, plús een nieuwe bonustip.

Bonus-tip 1: Voorkom accupech

Niemand zit te wachten op stilstand door een kapotte accu. Wanneer je merkt dat jouw accu op het punt staat het te begeven, laat deze dan vervangen door de Accu Vervangservice aan Huis van de Wegenwacht. Met deze handige service komen wij jouw accu vervangen op de door jou aangegeven dag, tijd en locatie. Zo sta jij niet stil door accupech.

Bonus-tip 2: Smart Driver

Met Smart Driver voorkom je pech en onverwachte reparaties. Smart Driver ziet problemen namelijk aankomen en waarschuwt je dan, mét passend advies. Want door kleine probleempjes op tijd op te lossen, kun je grote pech voorkomen. En gebeurt er onverhoopt toch iets, dan staat de Wegenwacht voor je klaar.

Bereid je goed voor op onverwachte pech

Heb je ondanks het volgen van deze tips toch pechhulp nodig? Heb je bijvoorbeeld nog geen woonplaats service? Misschien ben je door iets scherps gereden of gooide je per ongeluk de deur in het slot met de sleutel nog in de auto. Met Wegenwacht Service ontvang je dag en nacht pechhulp. En met 900 Wegenwachten is de beste pechhulp altijd dichtbij.