ANWB Gastvrij

Een fietstocht is ideaal om lekker uit te waaien. Op de pedalen door de polders, trappen in de duinen en toeren door sfeervolle plaatsjes. En wil je onderweg even uitrusten met iets lekkers, bij een oplaadpunt voor je e-bike accu? Dan ben je bij ANWB Gastvrij Pluspunten aan het goede adres.

Wat kun je verwachten van een ANWB Gastvrij Pluspunt?

ANWB Gastvrij Pluspunten zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser naar de zin te maken. Je kunt er prima even uitpuffen onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt. Bij sommige ANWB Gastvrij Pluspunten kun je zelfs blijven slapen! Zo maak je van een simpel fietstochtje, meteen een mini-vakantie.

Bekijk de Gastvrij Pluspunten op de kaart

Bekijk alle ANWB Gastvrij Pluspunten op de kaart.

ANWB Gastvrij Pluspunten voldoen in ieder geval aan deze voorwaarden:

✓ Ze hebben een fietskaart van de omgeving ter beschikking
✓ Er zijn een bandenplaksetje, een fietspomp en een EHBO-set aanwezig
✓ Ze bieden jou een schuilplek bij regen en je mag er gratis naar het toilet
✓ Je mag er gratis je e-bikeaccu opladen: Gastvrijpunten hebben één of meerdere oplaadpunten
✓ Ze zijn van mei tot en met september drie tot vijf dagen per week open vanaf 11:00 uur

(Was er iets toch niet in orde? Laat het ons weten.)

Extra korting bij ANWB Gastvrij Pluspunten!

Als ANWB-lid heb je een streepje voor. Op vertoon van je ANWB lidmaatschapspas (de echte pas of de digitale in een ANWB-app) kun je gebruik maken van de kortingen en aanbiedingen van ANWB Gastvrij Pluspunten. Of een GastvrijPluspunt koring biedt en waarop, kun zien op de anwb fietsknooppuntenplanner. Klik op het ANWB Gastvrij Plus icoon van je keuze en er verschijnt een pop-up (uitklapschermpje) met informatie over de evenutele korting. Dat is mooi meegenomen! Betreft de aanbieding een overnachting? Boek dan altijd bij de aanbieder zelf en vermeldt dat je ANWB-lid bent. De aanbieder verrekent zelf de korting.

Meer over de ANWB Fietspas

Ook met je ANWB Fietspas kun je gebruik maken van de kortingen en aanbiediningen bij ANWB Gastvrij Pluspunten. Het Gastvrij Pluspunt mag zelf aangeven of en waarop ze korting geven. Vraag ernaar bij de bediening/eigenaar. Betreft de aanbieding een overnachting? Boek dan altijd bij de aanbieder zelf en vermeldt dat je ANWB-lid bent. De aanbieder verrekent zelf de korting.

Voeg een ANWB GastvrijPluspunt toe aan je route

Plan je zelf een fietsroute? Voeg dan meteen een ANWB Gastvrij Pluspunt toe aan je route. Dit doe je door op het koffiekop-icoon in de fietsknooppuntenplanner te klikken en 'voeg toe' te selecteren. De locatie verschijnt meteen in je route en ook als je hem print, staat het ANWB Gastvrij Pluspunt ertussen. Hartstikke handig, want dan weet je zeker dat je straks een leuke plek hebt om te stoppen.

Naar de fietsknooppuntenplanner

Meer informatie?

Wil je meer weten over ANWB Gastvrij, of ben je als ondernemer zelf geïnteresseerd om ANWB Gastvrij Pluspunt te worden, stuur dan een email naar gastvrij@anwb.nl. We helpen je graag verder. Ondernemers vinden hier meer informatie over de zakelijke kant van ANWB Gastvrij.

Heb je een horeca-onderneming? Een café, restaurant, eethuis, theetuin, hotel, snackbar, fietscafé, strandpaviljoen? En wil je meer klanten in de zaak? Vraag dan hier het gratis Whitepaper 'Meer klanten in de zaak' aan en ga direct aan de slag met promotie- en marketingideeën voor de horeca.