Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Cyberdekking

Goed verzekerd voor herstel van je data en online identiteit

Helaas kun je te maken krijgen met cyberincidenten. Hierbij kan er bijvoorbeeld misbruik worden gemaakt van jouw online identiteit of verlies je de toegang tot jouw data (zoals foto's). Wil je goed verzekerd zijn in het geval van cybercrime? Breid je ANWB Inboedelverzekering dan uit de met de cyberdekking voor slechts €2,- p/m.

Wanneer ben je verzekerd?

Met de cyberdekking bij de ANWB Inboedelverzekering ben je verzekerd voor de kosten van herstel van jouw data van je laptop, computer, tablet of smartphone. Ook zijn de kosten van het herstel van online identiteitsdiefstal verzekerd.

Wie is er verzekerd?

Alle gezinsleden op hetzelfde adres die op de polis van de ANWB Inboedelverzekering staan, zijn verzekerd met deze dekking. Hieronder vallen alle laptops, computers, tablets en smartphones van de gezinsleden. De dekking geldt bovendien wereldwijd, dus ook op vakantie in binnen- en buitenland ben je goed verzekerd.

Wat te doen bij cyberincidenten?

Ben je het slachtoffer van cybercrime of vermoed je dat dit het geval is? Neem dan eerst contact op met de CyberHelpdesk (via 088 299 3000). Zij stellen samen met jou het probleem vast en proberen je verder te helpen met de oplossing.

Wat wordt er vergoed?

Kan je data door onze CyberHelpdesk niet hersteld of teruggezet worden? Dan krijg je een vergoeding voor de kosten van dataherstel, bijvoorbeeld om foto's of andere belangrijke bestanden terug te vinden. Bij online identiteitsdiefstal zijn dat de kosten die je moet maken om jouw eigen online identiteit opnieuw vast te kunnen stellen en te kunnen gebruiken. Per gebeurtenis is de maximale vergoeding € 2.000,-.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.