Reizen met Eurostar

Minimaal 6 keer per dag

Comfortabel reizen en van tevoren zeker van je gereserveerde zitplaats. Eurostar is dé hogesnelheidstrein vanuit Brussel-Zuid naar Lille, Ebbsfleet en Londen.

Dienstregeling Eurostar

Met 300 kilometer per uur rijdt Eurostar vanuit Brussel tot de kanaaltunnel. In slechts 21 minuten ben je overgestoken! Tijdens deze tocht kun je gewoon gebruik maken van internet en is het mogelijk om te bellen, ideaal dus. Eurostar rijdt van maandag t/m vrijdag negen keer per dag, op zaterdag zes keer en op zondag zeven keer vanaf Brussel-Zuid naar Londen St Pancras International vice versa. In Brussel moet je minimaal 30 minuten van tevoren inchecken.

Klassen Eurostar

De Eurostar heeft drie klassen: Standard, Standard Premier en Business Premier. Allemaal bieden ze een ontspannen reis in een comfortabele stoel. Omdat zakelijke reizigers andere behoeften hebben dan vrijetijdsreizigers, kent de eerste klas een Business Premier-klasse.

Tickets Eurostar

Voor elke reissituatie wordt een passend tarief gevraagd. Het boeken kan op verschillende manieren, het makkelijkst is online. Vier maanden voor vertrek zijn de tickets te boeken, reserveren is verplicht.