Naar artikel

Slim parkeren met parkeerapp ANWB Onderweg

Contactloos en goedkoper parkeren: zo doe je dat

Stapje voor stapje gaat onze samenleving van het slot. We mogen weer op pad. Voor langere afstanden kiezen we meestal de auto. Dat is wel zo ‘coronaveilig’. Maar waar parkeer je die? En hoe vermijd je vieze parkeerautomaten?

ANWB Onderweg: nooit meer naar de parkeerautomaat

Als je in een zone parkeert waar betaald parkeren geldt, ben je bovendien veroordeeld tot een parkeerautomaat. Vaak is het betalen zelf wel contactloos, maar het intoetsen van het nummerbord is dat niet. Door de ANWB Onderweg-app te gebruiken kun je zonder stress naar de goedkoopste parkeerplaats of parkeergarage rijden en betaal je contactloos gemakkelijk en snel je parkeerplaats met ledenvoordeel. 

Download gratis

De ANWB Onderweg app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Technische vereisten: Android 6 en hoger of iOS 15 en hoger.

Onderweg-app in de Google PlayOnderweg-app in de App StoreGeen stress door te parkeren met een app

Bij parkeren in de stad denk je vast aan hoge tarieven, blauwe zones en parkeerverboden. Het levert veel gedoe op om je auto in de stad kwijt te raken, terwijl de trein ook niet altijd een optie is. Als je dan toch met de auto de stad in moet, kun je het maar het beste zo gemakkelijk mogelijk voor jezelf maken. Met de ANWB Onderweg-app ga je goed voorbereid onderweg en zie je vooraf wat de alternatieven zijn en wat het kost. Koudwatervrees met mobiel parkeren? Je kunt in de ANWB Onderweg app het parkeren met ANWB Parkeren zelf thuis gratis oefenen als je wil. Ook als je nu al een andere parkeerapp gebruikt.

ANWB ledenvoordeel met ANWB Parkeren
Met de parkeerapp van de ANWB is betaald parkeren makkelijker en goedkoper. Het enige dat je nodig hebt naast de parkeerapp is een gratis login voor ANWB Parkeren. Hiermee ontvangen ANWB-leden extra ledenvoordelen bij Yellowbrick. Leden krijgen voordeel op de reguliere tarieven van Yellowbrick (4 tot 10 cent per transactie).

Handige ANWB Parkeren tips

Nu15%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Nú 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard!

15%korting
ANWB Autoverzekering 

Je auto voordelig verzekeren? Als je een WA Beperkt of WA Volledig Casco dekking afsluit profiteer je nu een jaar lang van 15% korting.

Shop alles voor je auto 

Van veiligheidshesje tot fietsendrager en nog veel meer! Shop hier alles voor in en op je auto!

Vernieuwd!
ANWB Onderweg app 

Alles voor onderweg in 1 app: navigeren, tanken en laden, parkeren en pech melden.