Stem op jouw Camping van het Jaar 2023

En win een minivakantie

De felbegeerde eretitel Camping van het Jaar 2023 ligt voor het grijpen en jij bepaalt wie hem krijgt. Leuk toch als jouw favoriete camping wint?! Bonus: wie stemt, maakt kans op een minivakantie op een van de genomineerde campings in Nederland.

De stembussen zijn geopend!

Zo aan het begin van de zomer houden wij ons natuurlijk alweer bezig met de verkiezing van de Camping van het Jaar. Het stemmen is gestart en dat loopt tot en met 31 oktober, aangezien behoorlijk wat campings tot na de herfstvakantie openblijven. Ook dit jaar zijn er weer hartstikke veel nieuwe kampeerders bij gekomen, dus nodig je buren, familie, vrienden, sportmatties en collega’s uit om (na het kamperen) ook te stemmen. De winnaars worden op woensdag 11 januari 2023 bekendgemaakt. Breng je stem uit en maak daarmee kans op een minivakantie voor vier personen in een verzorgde accommodatie op een van de genomineerde campings in Nederland*.

Stem nu

Zo werkt het stemmen

Onze internationale vakjury voerde een voorselectie uit, wat resulteerde in dertig campings in Nederland en dertig campings over de grens. Deze voorselectie is gedaan op basis van een aantal vereiste criteria bij de drie vastgestelde categorieën: de fijnste familiecamping aan zee, de beste kleine camping, de meest bijzondere huuraccommodatie. Alles wat jij hoeft te doen, is jouw favoriete kampeerstek uitkiezen.

De categorieën

De fijnste familiecamping aan zee

Op deze campings kunnen kinderen naar hartenlust spelen met vriendjes en lekker zwemmen in de zee die nooit verder dan 500 meter van de camping vandaan ligt. Er is ook nagedacht over hoe gezinnen in de watten kunnen worden gelegd. Zo kun je van en met elkaar genieten tijdens de mooiste weken van het jaar. Verder hebben deze campings minimaal 4,5 ANWB-sterren, een restaurant, huuraccommodaties, speelgelegenheid en animatie voor de kinderen.

De beste kleine camping

Kleinschalig opgezette campings met maximaal zestig staanplaatsen, waardoor er over het algemeen een gemoedelijke en relaxte sfeer hangt. De faciliteiten zijn weliswaar minder in aantal, maar doen qua kwaliteit niet onder voor de grote campings. Op deze campings geniet je van rust en heb je nogal de ruimte, vaak midden in de natuur.

De meest bijzondere huuraccommodatie

Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Denk aan een tipi, een dubbeldekkertent op palen, een luxe bungalow in Afrikaanse stijl of van die comfortabele vakantiehuisjes aan het water. De keuze is reuze, maar er kan maar één camping zijn die de fijnste logementen heeft.

Stemmen en uitslag

Stemmen op jouw favoriete camping kan tot en met 30 oktober 2022. De uitslag wordt op 11 januari 2023 bekendgemaakt. Als je je abonneert op de nieuwsbrief, ben je als eerste op de hoogte van wie de winnaar is (en van nog veel meer mooi campingnieuws).

Stem nu

*Verblijf is in een huuraccommodatie voor 4 personen t.w.v. € 400 , telt maximaal 5 dagen en vindt plaats in 2023 buiten de feestdagen en 1 juli t/m 31 augustus 2023 om. Stemmers onder de 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.

Ook interessant voor jou: