Voordelen van een ANWB Fietsaccu

Heeft je fietsaccu het begeven of geeft deze signalen dat hij er binnenkort mee gaat stoppen? Dat betekent niet dat je meteen moet overgaan tot een aanschaf van een nieuwe ebike. Via de ANWB koop je tegen een scherpe prijs een fietsaccu van hoogwaardige kwaliteit.

Kwalitatief hoogwaardige accu’s

Net als de accu’s van de Wegenwacht

Voor onze fietsaccu’s werken we samen met onze partner CLS (Club Logistics Services). CLS levert ook al jaren de accu’s waarvan onze wegenwachten er tienduizenden per jaar naar tevredenheid plaatsen in de auto’s van onze leden. Diezelfde kwaliteit garanderen zij ook als het om fietsaccu’s gaat. Er worden strenge eisen gesteld aan de kwaliteit en veiligheid van de accu’s. Deze worden geproduceerd en uitvoerig getest volgens de bijbehorende NEN-normering. Op de aanschaf van een accu krijg je dan ook 2 jaar garantie.

Scherpe tarieven en extra korting voor ANWB-leden

Gemiddeld 15% goedkoper dan de originele vervangingsprijs

Om geschikte accu’s voor de verschillende e-bikesystemen te kunnen maken en aan te bieden geeft CLS de specificaties voor de ontwikkeling en productie mee aan de producent. Doordat er direct en op grote schaal bij de accuproducent wordt ingekocht zijn de fietsaccu’s gemiddeld 15% voordeliger dan de originele vervangingsprijzen die worden gevraagd.

Als ANWB-lid krijg je bovenop die scherpe tarieven ook nog € 50,- korting per accu. Lid worden en gebruikmaken van deze korting kan natuurlijk ook.

Online keuzehulp

Voor het selecteren van de juiste accu

Om er voor te zorgen dat je een accu bestelt die ook daadwerkelijk past op jouw e-bike hebben we een online keuzehulp gemaakt. Door allereerst het merk te selecteren geeft de keuzehulp aan welke types ebikes er van dat merk beschikbaar zijn. Kies vervolgens de plaats van de motor en het jaar waarin deze fiets is geproduceerd en er blijven alleen nog de accu’s over die op die specifieke fiets passen.

Snelle levering

Gratis retourneren

Heb je een fietsaccu bij ons besteld dan proberen we deze zo snel en zorgvuldig mogelijk bij je te bezorgen: binnen vijf dagen heb je de accu al in huis.
Als het dan toch niet de juiste accu blijkt te zijn kun je deze natuurlijk gratis aan ons retour sturen.

Zoek een accu voor je e-bike

Speciaal voor jou geselecteerd