Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Fietsaccu RIH

Fietsaccu’s voor elektrische fietsen van het merk RIH

RIH is een van oorsprong Nederlands fietsmerk, Amsterdams om precies te zijn. Het merk verdiende in eerste instantie zijn sporen op Olympisch niveau in de wielrennerij. Tegenwoordig komen de fietsen van RIH uit de Cové Fietsfabriek in Venlo. Zo ook de e-bikes met bijbehorende fietsaccu’s.

Het gebruik van de fietsaccu’s is redelijk constant en overzichtelijk te noemen. Het merk heeft namelijk zijn eigen accu’s. De fietsaccu’s van RIH bevinden zich altijd onder de bagagedrager.

Omega 1&2 accu´s

De populaire modellen van RIH dragen al jaren de naam Omega. De modellen van 2010-2015 hebben de Omega 1/2 fietsaccu met een voltage van 36 volt. Deze accu was verkrijgbaar met verschillende ampères.

Omega 3&X accu´s

Daarna werden de RIH e-Bikes opgevolgd door de modellen met een Omega 3/X fietsaccu. Ook hier is de naam Omega aan gekoppeld: Z-Omega en Omega 3 en in combinatie met 36 volt en verschillende actieradiussen.

De accu’s van RIH moeten altijd worden ingelezen door een dealer voordat deze optimaal gebruikt kunnen worden.

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Fietsverzekering 

Verzeker je tegen diefstal en schade met de ANWB Fietsverzekering en voorkom vervelende verrassingen.

Alles voor de fiets 

Bekijk hier het volledige aanbod fietsverlichting, sloten, fietstassen, helmen en nog veel meer!

E-bike vergelijker 

Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past.