Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

35 expert vragen

 1. Beste route naar Tellin

  Gevraagd op 25 juli 2019

  Hallo, wij gaan op vakantie met de caravan vanuit Tilburg naar Tellin, in de Ardennen. Wat is de beste route om te rijden? Via Antwerpen of via Luik?

 2. E25 naar Luxemburg afgesloten?

  Gevraagd op 19 juni 2019

  Zondag 16 juni zijn wij vertrokken uit Nederland naar Frankrijk. Voor Luik besloten we om de E25 te volgen naar Luxemburg en niet de navigatie die ons door Luik wilde laten rijden. Al snel kregen we borden dat de E25 dicht zat en dat we een omleiding hadden. We moesten de borden met S1 volgen en gingen alsnog dwars door Luik. mijn vraag: waarom was dit niet bekend bij jullie, krijgen jullie dit niet door vanuit België? We hebben vooraf nog de route gecheckt en dit werd niet aangegeven.

 3. Hoe Antwerpen te omzeilen?

  Gevraagd op 12 juni 2019

  Moeten naar Calais voor de Chunnel, willen niet via Antwerpen omdat daar de meest grote files bestaan.

 4. Route naar Italië

  Gevraagd op 10 januari 2019

  Wij gaan aankomende zomer met onze auto met caravan naar Italië naar de plaats Castiglione Della Pescaia. Volgens de route planner van de ANWB gaat deze via Zwitserland ( 1376 km ) en...

 5. route N 230 via Viella spanje/Frankrijk

  Gevraagd op 03 januari 2019

  Wij willen in Febr 2019 met auto met aanhanger over N230 via Villa naar Sant Gaudens richting Toulouse Fr. De ANWB geeft niet aan of er sneeuw lig en of je daar mag rijden met een aan...

 6. Reis naar Servië

  Gevraagd op 05 september 2018

  Aan het einde van dit jaar ben ik van plan Servië te gaan bekijken. Nu is mijn vraag of hier nog tips voor zijn, waar vooral goed op te letten? Ik ga alleen met de personenauto, zonde...

 7. Factuur italiaanse tol

  Gevraagd op 23 augustus 2018

  ik was in juli in Italië, met de tolbage. waar kan ik net als frankrijk mijn gereden route terug kijken, en hoelang duurt het voor de factuur komt?

 8. Banden oppompen auto

  Gevraagd op 05 augustus 2018

  Graag zou ik wil weten of het mogelijk is om langs de Franse tolweg je autobanden op druk te brengen. Dus bij de tankstations.

 9. terugreis vanuit Italië maandag overdag

  Gevraagd op 03 augustus 2018

  We willen maandag vanuit Milaan naar Den Haag gaan rijden door Zwitserland. Plan is om om 11 uur te gaan rijden. Welke kosten/problemen kom ik onderweg tegen?

 10. aanbevolen route terugreis

  Gevraagd op 31 juli 2018

  Wij reizen 11 augustus vanaf Aigues mortes(zuid Frankrijk)in twee dagen terug naar Groningen. Reizen via Lyon(a6/A7) raadt men af. Wat is een alternatieve route?