Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

Meer dan 1000 expert vragen

 1. Waterpomp defect/koelvloeistof lekt?

  Gevraagd op 17 augustus 2019

  Kunt u mij vertellen hoe gevaarlijk het is / kan zijn indien de waterpomp kapot is en er koelvloeistof lekt waardoor deze telkens onder peil komt?

 2. Dikte schijfremmen

  Gevraagd op 16 augustus 2019

  Wat is de minimale dikte van mijn remschijven voorzijde citroen  c5 2006...2.0 automaat?

 3. Trekhaak

  Gevraagd op 16 augustus 2019

  Ik las vraag over max gewicht ebikes op trekhaak. Ik denk dat het eerder de vraag is of de trekhaak het kan hebben. Ik heb een trekhaak tot 50kg. Ik kom nu met fietsdrager en ebikes zonder accu op 56kg. Dat betekent dus dat ik een andere trekhaak moet laten monteren? Flinke kostenpost dus.

 4. Kachelkraan is regelklep?

  Gevraagd op 15 augustus 2019

  Ik moet mijn kachelkraan vervangen. Is dat hetzelfde als een regelklep koelvloeistof?

 5. Functie sensor

  Gevraagd op 14 augustus 2019

  bij achteruitrijden werkte de sensor niet pas na stilstand dealer gevraagd hoe kan dat antwoord dit kan gebeuren als de carrosserie deels van kunststof is ik raakte een renault cientic aan de rechtervoorzijde vraag 1 is het spatbord van kunststof vraag 2 zo ja is het dan mogelijk dat de sensor niet werkt

 6. Olie bijvullen

  Gevraagd op 10 augustus 2019

  Mijn auto is afgevuld met 10 w 60 speciaal voor oude Porsches. Nu is het pijl wat laag mag ik hier een ander merk olie met wel dezelfde eigenschappen bij doen?

 7. Renault Espace v6 3.5 uit 2007

  Gevraagd op 08 augustus 2019

  Waar zit de luchtmassameter?

 8. Hoe plaatsen nieuw model tolbadge?

  Gevraagd op 07 augustus 2019

  Tolbadge is aan de ene zijde dikker dan de andere zijde. Welke kant boven? Bij links naar rechts insteken komt dikke kant boven, van rechts naar links in de houder steken komt smalle kant boven.

 9. Blauwe koelvloeistof gevuld terwijl er rood/roze in heeft gezeten

  Gevraagd op 06 augustus 2019

  Ik zag dat mijn koelvloeistof helemaal leeg was, want er zat een mini roze achtig laagje in het vulbakje, alleen ik heb dit aangevuld met blauwe koelvloeistof. Wat moet ik nu doen?

 10. Schade opgelopen in autowasstraat

  Gevraagd op 02 augustus 2019

  In de wasstraat is mijn linkerspiegel afgebroken. Samen met de dienstdoende beheerder een schadeformulier ingevuld. Aangezien mijn dealer aan de overkant van de straat is, daar meteen naar toe gereden. De schade betreft een nieuwe spegel, kosten 560 euro ! Hoe moet ik te werk gaan, zodat ik de schade ook werkelijk vergoed krijg.