Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dinnershow Grandeur

Tot € 40,- voordeel

Ben je op zoek naar een avond vol entertainment, glamour en heerlijk eten? Dan is de Dinnershow GRANDEUR iets voor jou!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Dinnershow Grandeur  

Dinnershow GRANDEUR

Dinnershow GRANDEUR is een unieke belevenis waarbij je geniet van een culinair 4 gangen-diner (inclusief drankjes). Tussen de gerechten door wordt je vermaakt met een wervelende show in één van de mooiste zalen van Nederland, Studio 21. De zangeressen, zangers, dansers, variétéartiesten en musici (meer dan 40 medewerkers) nemen je mee op een afwisselende, muzikale reis van Ramses Shaffy tot Avicii. Een bijzondere avond vol plezier en verwennerij die je niet snel zult vergeten.

De cast van topartiesten wordt begeleid door het Grandeur live orkest. Met 400 kostuums en 20 dansers met choreografiën van Marc Forno is de glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud compleet!

Kijk hier voor het volledige avond programma.

Waar

Studio 21 is omgetoverd tot een hightech locatie met rondom 370 m2 aan led-schermen. De projecties op de led-schermen staan garant voor een schitterend, afwisselend decor van absolute Las Vegas allure maar wel met een Hollands hart.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Dinnershow Grandeur  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Dinnershow GRANDEUR in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Dinnershow GRANDEUR met korting oplopend tot € 40,-. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende ticketinformatie

  • Korting is als volgt: ROYAL VIP Rang - € 40,- korting, VIP Rang - € 30,- korting, 1e rang - € 25,- korting, 2e rang - € 20,- korting en 3e rang - € 10,- korting.
  • Bij je ANWB ROYAL VIP tickets heb je niet alleen € 40,- korting maar ook onbeperkt Champagne en Cocktails en gratis uitrijkaarten en bij je ANWB VIP tickets heb je niet alleen € 30,- korting maar ook onbeperkt Champagne en uitrijkaarten.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Heb je dieetwensen, ben je vegetariër/veganist of heb je last van een van de volgende voedselallergieën: gluten, lactose of noten of anders? Graag aangeven in het bestelproces van Eventim.
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • De Dinnershow is inclusief culinair 4 gangen diner en inclusief drankjes.
  • Parking kaarten te kopen via het bestelproces van Eventim / plekken voor mindervalide:  JA. Oplaadpunt elektrische auto, JA.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.