Naar artikel

Dinnershow Grandeur

Tot € 30,- voordeel

Koop nu je ticket voor een onvergetelijke avond vol entertainment, plezier en verwennerij!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Dinnershow Grandeur  

Dinnershow GRANDEUR

Dit is een unieke belevenis waarbij je geniet van een culinair 4 gangen diner en tussen de gerechten door wordt je vermaakt met een wervelende show in een van de mooiste zaal van Nederland, Studio 21. De zangeressen, zangers, dansers, variété artiesten en musici nemen je mee op een wisselende reis van Ramses Shaffy tot Avicii. Met 400 kostuums en 20 dansers in choreografie van Marc Forno is de glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud compleet! Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke avond uit met het gezin of een originele teambuilding activiteit voor werknemers, bij de Dinnershow GRANDEUR ben je aan het juiste adres. Kijk hier voor het volledige avond programma.

Waar

Dinnershow GRANDEUR is te beleven in Studio 21. Deze is omgetoverd tot een high-Tec locatie met rondom 370 m2 aan led-schermen. De projecties op de led-schermen staan garant voor een schitterend, afwisselend decor van absolute Las Vegas allure maar wel met een Hollands hart.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Dinnershow Grandeur  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Dinnershow GRANDEUR in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Dinnershow GRANDEUR met korting oplopend tot € 30,-. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende ticketinformatie

  • Korting is als volgt: VIP Rang - € 30,- korting, 1e rang - € 25,- korting, 2e rang - € 20,- korting en 3e rang - € 10,- korting.
  • Heb je dieetwensen, ben je vegetariër/veganist of heb je last van een van de volgende voedselallergieën: gluten, lactose of noten of anders? Graag aangeven in het bestelproces van Eventim.

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • De Dinnershow is inclusief culinair 4 gangen diner en inclusief drankjes.
  • Parking kaarten te kopen via het bestelproces van Eventim / plekken voor mindervalide:  JA. Oplaadpunt elektrische auto, JA.

  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Studio 21 te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.