Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Uitjes en Tickets

Shows

De leukste en mooiste shows vind je bij ANWB Eropuit

Theater is een kunstvorm op het podium welke vaak een diepe indruk achterlaat, omdat alles gebeurt terwijl je kijkt. Artiesten bereiden maanden een show voor om de bezoekers in het publiek te raken; ontroeren, verbazen, vermaken, verwonderen en choqueren, het hoort allemaal bij een geslaagde voorstelling. Het resultaat is een middag of een avond vol emotie en sensatie, maar ook een levenslange herinnering aan een kunstzinnige ervaring. De interesse kan heel breed zijn: van musicals tot goochelshows en van klassieke concerten tot dansvoorstellingen. Bekijk ons ruime aanbod voor elk seizoen op deze webpagina.

Swingende musicals en voorstellingen

Festival der Liebe 
Een spectaculaire und ganz große show van de grootste Duitse en Oostenrijkse hits allertijden!
Pretty Woman de musical Pak deze laatste kans en krijg je 2e kaartje gratis!
De Musical Pretty Woman: wacht niet langer want deze musical stopt op 26 mei! De meest geliefde romantische komedie van Hollywood – nu als musical. Boek snel jouw tickets voordat het te laat is!
This is Michael Boek nú je staanplaatsen voor maar €14,50 per ticket!
Beleef de Michael Jackson hits live in Rotterdam Ahoy! Beat It, Thriller, Smooth Criminal, Billie Jean, Heal the World en Black or White komen voorbij in de 'This is Michael' concert show!
ABBA Gold € 10,- ANWB Ledenvoordeel
The Winner Takes it All, Money Money Money, Super Trouper en Take a chance on Me. Al deze megahits komen langs tijdens ABBA Gold the Concert Show.
Nationale Taptoe 2024 € 10,- korting
De Nationale Taptoe in Rotterdam AHOY, één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld!
Holiday on Ice Vroegboekkorting 25% per ticket!
NO LIMITS, de nieuwe show van Holiday on Ice, is van 6 december 2024 t/m 12 januari 2025 te zien in een beperk aantal steden. Profiteer nu van een vroegboekkorting!

Bekijk alle musicals

Op zoek naar een andere musical? Bekijk ons complete aanbod.