Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ABBA Gold

€ 10,- ANWB Ledenvoordeel

The Winner Takes it All, Money Money Money, Super Trouper en Take a chance on Me. Al deze megahits komen langs tijdens ABBA Gold the Concert Show.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor ABBA Gold  

Wie heeft er niet voor de spiegel staan meezingen met Anni-Frid, Agnetha, Björn en Benny? Plateauzolen, spiegelbollen, schoudervullingen, glamrock en glitters; ABBA bloeide in de legendarische jaren zeventig.

20 jaar ABBA Gold the Concert Show

ABBA Gold the Concert Show: een unieke tributeshow in het Amsterdamse Concertgebouw. Zowel de band als de vocalisten behoren tot de top binnen hun genre. Behalve aan vette drums is de glammuziek van ABBA te herkennen aan een sexy gitaar- en basgeluid. De muziek, maar ook decor, licht, geluid, choreografie en presentatie ademen die herkenbare ABBA-vibe. Deze show is een regelrechte live ode aan een van de meest bepalende formaties in de recente popgeschiedenis. En dat al voor het twintigste jaar op rij.

Waar en en wanneer

Wij bieden tickets aan voor ABBA Gold in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam  op 14 oktober 2024, 20:15.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor ABBA Gold  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'ABBA Gold' met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Ticketprijzen zijn inclusief ontvangst- en pauze drankje & garderobe.
  • Het concert duurt ongeveer 130 minuten en is inclusief pauze.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.