Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Musical Harmonie

25% korting

Een doldwaze en meeslepende voorstelling en dé feelgoodkomedie van deze zomer.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Musical Harmonie  

Harmonie

Harmonie is een theatervoorstelling over een orkest dat aan de rand van de afgrond staat, waar liefde en intriges zorgen voor een lach en een traan. Het is een bitterzoete komedie over de perikelen van een dorpsharmonie.

Het verhaal

Na ruim dertig jaar wordt dirigent Herbert vervangen door de ambitieuze en koppige dirigent Kim-Kyung. Zijn overtuiging dat je een partij moet kunnen zingen voordat je het kunt spelen, valt niet bij iedereen in goede aarde. Wanneer blijkt dat onderlinge liefdesrelaties stuk lopen, er geen geld meer is voor nieuwe instrumenten én ze hun oefenruimte kwijtraken, is de ellende en chaos niet te overzien. Wie redt het orkest van de ondergang? 

Sterrencast

Harmonie, een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, weet zich door acteurs als John Buijsman, Marjolijn Touw, Rutger de Bekker, Desi van Doeveren en Finn Poncin verzekerd van een sterrencast. Hun jarenlange ervaring op het podium en sublieme timing is een gouden combinatie voor dit komische theaterstuk. In het orkest spelen professionele amateurs die hun sporen in de muziek hebben verdiend.

Waar te zien?

Deze musical tourt langs vier verschillende steden: Enschede, Steenwijk, Leusden en Deventer.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Musical Harmonie  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Harmonie' in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets met 25% korting per ticket, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm)

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via NTK tel: 0900-9203. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • De voorstelling duurt ongeveer 2 uur.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.