Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nationale Taptoe

€ 10,- korting

De Nationale Taptoe in Rotterdam AHOY, één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Nationale Taptoe 2024  

De Nationale Taptoe: een beleving voor het hele gezin!

Van 27 t/m 29 september 2024 staat Rotterdam Ahoy weer in het teken van de Nationale Taptoe. Het thema dit jaar is 75 jaar NAVO. Bovendien vieren we dat de Nationale Taptoe 70 jaar bestaat: Alive and Kicking! Een van de hoofdacts is het USAF Honor Guard Drill Team (USA). Dit wereldberoemde team geeft een zeer indrukwekkend optreden met talloze adembenemende geweer exercities zoals alleen Amerikaanse militairen dat kunnen. Daarnaast zal The Guards Band of the Finnish Defence Forces uit Finland een prachtig optreden geven.

Uiteraard komen de Nederlandse orkesten ruim aan bod. Er zijn optredens van de Marinierskapel der Koninklijke Marine, de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers, de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso”, het Orkest Koninklijke Luchtmacht, het Orkest Koninklijke Marechaussee, de Fanfare ‘Bereden Wapens’ en de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’.

Waar en wanneer?

Van 27 t/m 29 september 2024 staat Rotterdam Ahoy weer in het teken van de Nationale Taptoe.

Vrijdag 27 september 2024, aanvang: 20:00
Zaterdag 28 september 2024, aanvang 14:00 of 20:00 
Zondag 29 september 2024, aanvang 14:00

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Nationale Taptoe 2024  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Nationale Taptoe' in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor 'Nationale Taptoe' met € 10,- korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm)

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via NTK tel: 0900-9203. (€ 0,45 p/m; 7 dagen p/w van 10.00 u tot 20.00 u bereikbaar) Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Wij bieden € 10,- korting aan op Rang 1 en Rang 2 tickets.
  • Duur van de voorstelling is ongeveer 2 uur en 30 minuten
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • Informatie over parkeren vind je hier.
  • Parkeerkaart is te reserveren tijdens het bestellen van de entreekaarten.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.