Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Het Pauperparadijs

20% korting

Het Pauperparadijs vertelt één van de meest dramatische, verborgen geschiedenissen van Nederland. Deze zomer exclusief te zien in het AFAS Theater in Leusden.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Het Pauperparadijs  

Het Pauperparadijs vertelt één van de meest dramatische, verborgen geschiedenissen van Nederland. In de 19e eeuw was de armoede enorm. Tienduizenden weeskinderen en paupers werden op een schip gezet naar Drenthe om daar een heropvoeding te krijgen. Maar wat begon als een idealistisch experiment om de armoede uit te roeien, liep in de praktijk uit op een drama.

Het verhaal

In Het Pauperparadijs volg je de Amsterdamse weesjongen Teunis, die plotseling met zijn zusje Aagje gedeporteerd wordt naar de gestichten van Veenhuizen. Hij zoekt een uitweg terug naar huis, maar raakt verliefd op bewakersdochter Cato. Hun verboden liefde en de ongelijke strijd tegen het gezag maken hun het leven onmogelijk. Uiteindelijk proberen ze te vluchten.

Met geweldige acteurs, een spectaculair decor, indrukwekkende livemuziek van LAVALU en de Pauperparadijsband, en een talentvol ensemble.

‘Huiveringwekkend mooi’

*****
Dagblad van het Noorden

‘Eigenzinnig en oprecht’

*****
Trouw

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Het Pauperparadijs' in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets met 20% korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm)

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Het Pauperparadijs  

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via NTK tel: 0900-9203
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Het Pauperparadijs is exclusief te zien in het AFAS Theater in Leusden.
  • Parkeren zit bij de prijs van het ticket inbegrepen.
  • De voorstelling duurt ongeveer 3 uur en is inclusief een pauze.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.