Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Holiday Park Germany

Tot € 5,- korting

Beleef kicks en plezier voor jong en oud bij Holiday Park Germany!

Kicks en plezier voor jong en oud!

Unieke ervaringen, leuke avonturen en onvergetelijke herinneringen wachten je op in Holiday Park Germany 2023, het pretpark in Rijnland-Palts! Al meer dan 50 jaar is Holiday Park Germany een van de beste en populairste pretparken in Duitsland en Europa. Met attracties variërend van de megacoaster bigFM Expedition GeForce tot de nieuwe waterspeeltuin Super Wings en de indoor avonturenwereld Holiday Indoor biedt Holiday Park Germany plezier voor elke leeftijdsgroep. De perfecte bestemming voor het hele gezin!

Nieuw in 2023: Super Wings waterspeeltuin

In 2023 zorgt de nieuwe waterspeeltuin voor een nieuw avontuur! De waterspeeltuin daagt de allerkleinste bezoekers uit met spannende waterglijbanen en spetterende, interactieve speelelementen en dit allemaal in Super Wings thema. Adrenalinekick gegarandeerd.

De megacoaster bigFM Expedition GeForce is uniek en het hoogtepunt van het vakantiepark. Zeven airtimes en topsnelheden van 120 km/u zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol actie. In de unieke katapultcoaster Sky Scream wordt de trein drie keer uit het station geschoten, voorwaarts en achterwaarts! De trein gaat 55 meter verticaal omhoog voordat je de ultieme adrenalinekick ervaart tijdens een slow-motion koprol.

Wickie, Maja en je favoriete helden wachten je op

In Wickieland, dat in 2021 werd geopend, verwacht je je aan een spectaculaire rit met de attractie De Grote Golf. De draaiende schijf katapulteert de passagiers naar een hoogte van meer dan 15m en bereikt tegelijkertijd snelheden tot 70 km/u. Menig sterke en stoere vikingen is hier zeeziek geworden! Neem zelf deel aan het grote watergevecht in de interactieve waterattractie Splash Battle. Veel watereffecten en feilloze tegenstanders zorgen voor een nat en vrolijk wateravontuur.

Kleine gasten zijn van harte welkom in het fantasievol gethematiseerde Majaland.  Daar kun je kriebels in je buik ervaren op attracties als de Bloementoren, Maya’s Bloemenmolen of De Vlindervlucht. Bij slecht weer biedt de indoor-avonturenwereld Holiday Indoor zeven gezinsattracties in een liefdevol vormgegeven fantasiewereld. Op 5000m² is er zelfs een indoor-achtbaan te ontdekken: ga mee met Tabaluga op een wilde rit door de donkere grot.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken

Aanvullende ticketinformatie:

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Honden mogen meegebracht worden indien ze aan de leiband gehouden worden.
  • Holiday Park Germany is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • Betaald parkeren voor € 10,-. Tickets zijn te koop bij de kassa's.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.