Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Plopsa Indoor Hasselt

Tot € 5,- korting

Beleef buitengewoon veel binnenpret bij Plopsa Indoor Hasselt.

Buitengewoon veel binnenpret!

Plopsa Indoor Hasselt neemt alle kleine ploppertjes tussen 2 en 10 jaar mee naar de wondere wereld van hun favoriete Plopsa-helden. Ze komen ogen en oren tekort tijdens de leukste shows in het Theater en samen met hun grootste helden in de hand trotseren ze hun eerste avonturen op meer dan 25 gethematiseerde binnen -en buitenattracties. Waar zijn die handjes? Glij razendsnel van het hoogste punt van Plopsa Indoor Hasselt naar beneden op één van de langste glijbanen van het land. Krijg je niet genoeg van dat kriebelende gevoel? Vlieg met duizelingwekkende snelheid omhoog en omlaag langs De Vuurtoren en raas rakelings langs de donkere grotten in de Wickie Coaster. Laat je verrassen door de buitenzone en begeef je naar de top van de De Klimberg. Geen last van hoogtevrees? Maak dan zeker een ritje op de Vliegende Fietsen van Opa Fonkel. Hoe sneller je trapt, hoe hoger je vliegt. Ontdek dit en nog zoveel meer in één van de leukste indoorparken van België!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 m) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Plopsa Indoor Hasselt is rolstoelvriendelijk. 
  • Je kunt betaald parkeren voor € 12,50. Een parkeerkaart kan je halen bij de betaalautomaat bij de ingang van het park. Plopsa Indoor Hasselt is gelegen op de locatie van Park H die over een ruim parkeerterrein beschikt.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsa Indoor Hasselt.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken