Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Plopsaland De Panne

Tot 20% korting

Beleef met de hele familie een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne!

Ontdek de gloednieuwe indoorzone: Circus Bumba

Gil de longen uit je lijf tijdens de meest onvergetelijke rit van je leven op The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Geen hoogtevrees? Waag je aan een vlucht op de spectaculaire 70 meter hoge Nachtwacht-Flyer. Of wat dacht je van een spannende rit op Anubis the Ride of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. Je geliefde Studio 100-helden verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Een magische boottocht door het prachtige Bos van Plop of wat denk je van de onvergetelijke indoorattracties in Mayaland of in het gloednieuwe Circus Bumba? In Plopsaland De Panne kan het allemaal!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 m) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Plopsapark de Panne is rolstoelvriendelijk. Rolstoelen worden, mits tijdige gereserveerd en minstens 48 uur op voorhand, gratis ter beschikking gesteld aan de infobalie. Op voorhand per email te reserveren via info@plopsa.be
  • Je kunt betaald parkeren bij Plopsaland De Panne voor € 15,00. Tickets zijn te koop bij de kassa of vooraf online op de website van Plopsaland De Panne.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsaland De Panne, met uitzondering van blindengeleidehonden.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken