Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Plopsa Coo Ardennes

Tot 30% korting

Vlakbij de watervallen van Coo, midden in de natuur, vind je Plopsa Coo Ardennes!

Aan de Watervallen van Coo

Plopsa Coo Ardennes, gelegen aan de voet van de watervallen van Coo, is het park bij uitstek voor een onvergetelijke dag vol avonturen. Met meer dan 25 sensationele attracties geniet je van een heerlijke combinatie tussen natuur en avontuur, voor het hele gezin. Ben jij een echte waaghals? Waag je aan een ritje op de 600 meter lange Bobslee of betreed de Mega Mindy flyer waar je op 65 meter hoogte geniet van een prachtig uitzicht over Plopsa Coo Ardennes en de prachtige watervallen van Coo. Krijg jij maar geen genoeg van die kriebels in je buik? Test dan zeker de Maya Splash of maak een rit door het Smurfenbos in de gloednieuwe attractie De Smurfer. Hoogteliefhebbers genieten bovendien van een onvergetelijk uitzicht vanuit de Bel RTL Zetellift. Zo zag je de Ardennen nog nooit! De allerkleinsten leven zich volledig uit in De Doorloopweide, waar je omringd wordt door kippen, geiten en zoveel meer. Fan van dieren? Dat komt dan goed uit! Breng een bezoek aan het Apeneiland of ontdek het park vanop de rug van De Konijntjes. Ontdek dit en nog zoveel meer in Plopsa Coo Ardennes!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 m) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Plopsa Coo Ardennes is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • In Plopsa Coo Ardennes zijn honden toegestaan. Deze dienen evenwel steeds aangelijnd te zijn.
  • Plopsa Coo Ardennes beschikt over een ruime parkeerplaats voor personenwagens voor € 12,50. Tickets zijn te koop aan de kassa.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken