Naar artikel

Winter Heerlijckheid

Tot € 3,50 korting

Dé country & lifestyle buitenfair op Kasteel Warmelo te Diepenheim!

Winter Heerlijckheid! 

Kom alvast in feestelijke stemming voor de gezellige kerstdagen tijdens de bekende sfeervolle buitenfair Winter Heerlijckheid! De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel en de duizenden twinkelende lichtjes zullen je ook dit jaar gaan betoveren. Meer dan 120 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties, home-made gerechten, kerstdecoraties en warme wintermode: je vindt het allemaal op Winter Heerlijckheid. Geniet onder het genot van een kop warme koffie of Glühwein van de livemuziek op het terras, een modeshow of doe mee aan een workshop. Er is een gevarieerd randprogramma. Laat je inspireren en kom ook dit jaar gezellig shoppen en genieten van de gezellige sfeer!

Gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Bereid je voor op een gezellig buitenevent in winterse kerstsfeer. Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de buitenplaats van het Landgoed Warmelo. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein en rond het Kasteel maar ook op de weilanden en in de oude boomgaard. En als het donker wordt, is het extra genieten van duizenden lichtjes die je in sprookjessfeer brengen! Honden zijn van harte welkom mits aangelijnd.

Meer buitenfairs van Heerlijckheid Events

Heerlijckheid Events organiseert verschillende fairs en evenementen. Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande buitenfairs van Heerlijckheid Events.

Country & Garden Fair ( van 18 t/m 21 mei 2023 )
Zomer Heerlijckheid ( van 14 t/m 16 juli 2023 )
British Weekend ( van 8 t/m 10 september 2023 )
Christmas Fair Vorden ( van 8 t/m 10 december 2023 )

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Op vertoon van je ticket ontvang je een polsbandje dat toegang geeft tot de fair die dag. 
  • Tijdens Winter Heerlijckheid is een groot deel rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van Winter Heerlijckheid, gaat over zowel geasfalteerd terrein maar ook deels over grindpad en kort gemaaid gazon en weiland. Laatstgenoemde paden zijn bij goede weersomstandigheden ook met een rolstoel begaanbaar. Ook is er een mindervaliden toilet aanwezig op het landgoed.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd (honden zijn niet toegestaan in de tuinen van het kasteel.
  • Je kunt gratis gebruik maken van de parkeervoorziening met jouw auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke en de aanwijzingen van de parkeerwachters. Voor navigatie, gebruik het adres: Borculoseweg, Diepenheim. 
  • Op vertoon van een invalidenkaart is er de mogelijkheid te parkeren op een invalidenparkeerplaats, zodat er zo dicht mogelijk bij de entree geparkeerd kan worden. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Winter Heerlijckheid te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.