Naar artikel

British Weekend

De country & lifestyle buitenfair in Engelse stijl bij Kasteel Vorden!

British Weekend

De gezelligheid van een Engelse buitenfair: van 8 t/m 10 september 2023  vindt wederom het ‘British Weekend’ plaats in en om het betoverende Kasteel Vorden te Vorden. Ook verliefd op de sfeer van het Engelse platteland en levensstijl? Deel je ook de passie voor Engeland, Schotland, Wales en Engeland? Tijdens de buitenfair British weekend kun je je hart ophalen aan unieke en traditionele items, van antiek tot vintage en genieten van een fantastisch randprogramma. Ook zin om een dagje Engeland te beleven? Dan is British Weekend een prachtige gelegenheid om in een landelijke sfeer inspiratie op te doen en te winkelen voor de heerlijke nazomer!
Denk Engelse levensstijl en leef je uit in een keur aan brocante, vintage, collectables en moderne items. Tijdens de buitenfair British Weekend kun je je hart ophalen. Steekwoorden van producten die exposanten presenteren zijn Engels antiek en porselein, glas en zilverwerk, plaids, kilts & country artikelen, potterie & bloemdecoraties en interieurdecoraties. Natuurlijk is er volop aandacht voor home-made lekkernijen, veelal met Engelse roots. Ambachtelijke pie’s, cake & fudge maar ook sandwiches en scones met clotted cream en fish and chips… Makkelijk om mee te nemen en op een later moment thuis van te genieten of gewoon ter plekke te proeven op een van de gezellige terassen met live-muziek. Daarnaast is er elke dag een mooi randprogramma met diverse demonstraties. Van jachthondenworkshop tot paardenclinics. En wat dacht je van een whiskey proeverij? Maar er is meer voor de gentleman: Engelse oldtimers zijn er nou eenmaal om bewonderd te worden en ook dit jaar zal de gezellige autorally plaatsvinden met de start en finish op het landgoed. En natuurlijk mag ook stijlvolle mode niet vergeten te worden, inclusief modeshow! Maar ook outdoorkleding met classics als waxjassen, hoeden en outdoorlaarzen: Het past allemaal op British Weekend.

Kasteel Vorden van binnen bekijken? Reserveer dan een combi-ticket!

Eigenaresse Karin de Rouw heet de bezoekers van British Weekend van harte welkom op haar 12e eeuws kasteel. ‘Als eigenaresse is het mijn thuis sinds 2005 en ik hoop dat iets van z’n speciale charme je net zo zal intrigeren als het mij doet'.  Dwaal door de sfeervol authentiek ingerichte vertrekken, geheime gangen, torens, keldergewelven en tuinen. Bewonder de mooie antieke meubels, schilderijen, beelden, houtsnijwerk, porselein, etc. uit de 15-19e eeuw. Verse bloemen en plantendecoraties completeren de sfeervolle huiselijke uitstraling.

Meer buitenfairs van Heerlijckheid Events

Heerlijckheid Events organiseert verschillende fairs en evenementen. Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande buitenfairs van Heerlijckheid Events.

Country & Garden Fair ( van 18 t/m 21 mei 2023 )
Zomer Heerlijckheid ( van 14 t/m 16 juli 2023 )
Winter Heerlijckheid ( van 10 t/m 12 november 2023 ) 
Christmas Fair Vorden ( van 8 t/m 10 december 2023 )