Naar artikel

Christmas Fair Vorden

Tot € 3,50 korting

Dé country & lifestyle kerstfair op Kasteel Vorden!

Christmas Fair Vorden

De gezelligheid en sprookjesachtige sfeer van de Kerst: van 8 t/m 10 december 2023 vindt wederom de sfeervolle Christmas Fair Vorden plaats op Kasteel Vorden. Duizenden lichtjes, glanzende slingers, gedecoreerde kerstbomen, fairy bells, schitterende kerstballen en natuurlijk echte warme winterse lekkernijen als glühwein, chocomelk en vers gebakken wafels… alle ingrediënten zijn aanwezig om inspiratie op te doen en de laatste cadeaus en decoraties te kunnen shoppen. Een bezoek aan Christmas Fair Vorden betekent het begin van jouw Kerst!

HO HO HO!! Kom alvast in feestelijke kerststemming tijdens de sfeervolle kerstfair Christmas Fair Vorden. De prachtige omgeving van het kasteel in de winter beloven veel moois. Ruim 90 exposanten presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk shoppen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en warme en feestelijke wintermode. Geniet van de diverse food-trucks, bezoek restaurant de Bosloods op de binnenplaats van het Kasteel voor een hapje en een drankje en geniet van de modeshow en de gezellige livemuziek of doe mee aan een workshop.

Gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Bereid je voor op een gezellig buitenevent. Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de binnen- en buitenplaats van het Kasteel. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het omliggende weiland. Als het donker wordt, brengen duizenden lichtjes je in sprookjessfeer! Honden zijn van harte welkom mits aangelijnd.

Bezoek tegelijk met de fair ook het Kasteel!

Kasteel Vorden werd voor het eerst genoemd in een koopakte uit 1315, waarin Steven van Vorden het kasteel en de bijgebouwen schonk aan zijn oom, Dirk van Vorden. Bij deze familie begint de geschiedenis van Kasteel Vorden. Het Kasteel ligt in een typisch mooi Achterhoeks bos –en weidelandschap. Het unieke aan Kasteel Vorden is dat het door de huidige eigenaren Karin de Rouw en Jos is opengesteld voor publiek: tijdens Christmas Fair Vorden is er de mogelijkheid om het kasteel van binnen te bekijken, dat voor deze gelegenheid speciaal in traditionele kerstsfeer is gedecoreerd en voorzien van kerstdecoraties- en ornamenten en rijkelijk opgedofte dinertafels. Voor een bezoek aan de fair inclusief toegang tot het Kasteel, reserveer je een combi-ticket.

Meer buitenfairs van Heerlijckheid Events

Heerlijckheid Events organiseert verschillende fairs en evenementen. Bekijk onderstaande buitenfairs van Heerlijckheid Events.

Country & Garden Fair ( van 18 t/m 21 mei 2023 )
Zomer Heerlijckheid ( van 14 t/m 16 juli 2023 )
British Weekend ( van 8 t/m 10 september 2023 )
Winter Heerlijckheid ( van 10 t/m 12 november 2023 ) 
 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Op vertoon van je ticket ontvang je een polsbandje dat toegang geeft tot de fair die dag. (en het kasteel, op vertoon van combiticket). 
  • Christmas Fair Vorden is grotendeels rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van de fair, gaat over geasfalteerd terrein maar ook deels over kort gemaaid gazon en weiland. Laatstgenoemde paden zijn bij goede weersomstandigheden ook met een rolstoel begaanbaar.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd (honden zijn niet toegestaan in de tuinen van het kasteel.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke. Parkeerkosten zijn € 2,50. Op vertoon van een invalidenkaart word je door de parkeerwachters verwezen naar de invalidenparkeerplaats, zodat je zo dicht mogelijk bij de entree van Christmas Fair Vorden kunt parkeren.
  • Ook bij slecht weer gaat Christmas Fair Vorden gewoon door. Uitsluitend wanneer de veiligheid in het geding raakt, wordt de fair vooraf geannuleerd of tijdens de fair het terrein (tijdelijk) gesloten.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Christmas Fair Vorden te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.