Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zomer Heerlijckheid

Tot € 3,50 korting

Dé country & lifestyle fair op Kasteel Warmelo te Diepenheim van 12 t/m 14 juli 2024.

Zomer Heerlijckheid

De gezelligheid van een sfeervolle buitenfair: van 12 t/m 14 juli 2024 vindt voor de vierde keer de sfeervolle buitenfair Zomer Heerlijckheid plaats op het betoverende Landgoed van Kasteel Warmelo te Diepenheim. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en gezellig te winkelen voor de heerlijke zomer waar we zo naar uit kijken!

Kom alvast in zomerse stemming tijdens de sfeervolle buitenfair Zomer Heerlijckheid! De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel en de zoete geur van de zomer beloven veel moois. Ruim 125 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk flaneren over de fair en winkelen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en zonnige zomermode. Natuurlijk ontbreken ook dit jaar diverse foodtrucks niet en kun je op diverse terrassen genieten van livemuziek en een koor of doe mee aan een workshop. Er is een gevarieerd randprogramma: van roofvogeldemonstraties tot een workshop schapendrijven. Laat je inspireren en ga gezellig shoppen en genieten!

Bezoek de fair én de prachtige tuinen van Kasteel Warmelo inclusief de zandsculpturen op één dag!

Tegenwoordig wordt Kasteel Warmelo bewoond door de familie Avenarius en vinden er een paar keer per jaar evenementen plaats op het landgoed. Hieronder vallen ook de 20 zandsculpturen, die door kunstenaars vanuit de hele wereld gemaakt worden. Het resultaat is altijd verbluffend; meer dan 950 kubieke meter zand is verwerkt in de diverse kunstwerken. Naast de zandsculpturen kun je een mooie wandeling maken door het 7 hectare grote park. Warmelo staat vooral bekend om de tuinen in verschillende stijlen die om het huis liggen. Er is onder meer een Victoriaanse tuin, een geometrische tuin in Franse stijl en een landschapstuin in Engelse stijl. Om het huis en de tuinen ligt een landschapspark. Naast hun diversiteit staan de tuinen bekend om hun azalea’s, rododendrons, rozen en meer dan 300 soorten fuchsia’s. Voor het bezoeken van de fair Zomer Heerlijckheid incl. de tuinen en de zandsculpturen van het Kasteel Warmelo reserveer je een combi-ticket.

Meer buitenfairs van Heerlijckheid Events

Heerlijckheid Events organiseert verschillende fairs en evenementen. Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande buitenfairs van Heerlijckheid Events.
British Weekend (6 t/m 8 september 2024)
Winter Heerlijckheid (8 t/m 10 november 2024)
Christmas Fair Vorden (6 t/m 8 december 2024)

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang tot de fair en de tuinen. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Op vertoon van je ticket ontvang je een polsbandje dat toegang geeft tot de fair die dag (en de tuinen en zandsculpturen van het kasteel, op vertoon van combiticket). 
  • Tijdens Zomer Heerlijckheid is een groot deel rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van Zomer Heerlijckheid, gaat over zowel geasfalteerd terrein maar ook deels door het weiland en de boomhaard. Laatstgenoemde paden zijn bij goede weersomstandigheden ook met een rolstoel begaanbaar. 
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd (honden zijn niet toegestaan in de tuinen van het kasteel en bij de zandsculpturen).
  • Je kunt gratis gebruik maken van de parkeervoorziening met jouw auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke en de aanwijzingen van de parkeerwachters. Voor navigatie, gebruik het adres: Borculoseweg, Diepenheim. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.