Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Caravana

Caravana 2024 brengt een golf van vernieuwing en beleving naar het WTC Expo in Leeuwarden.

Kampeerliefhebbers, opgelet! Caravana 2024 brengt een golf van vernieuwing en beleving naar het WTC Expo in Leeuwarden. Met de kampeertrend die populairder is dan ooit, belooft deze editie een ware traktatie te worden voor iedereen die houdt van vrijheid, comfort en avontuur.

Alles onder één Dak: Een Paradijs voor Kampeerders

Van kampeermiddelen tot inspiratie, Caravana heeft het allemaal. Gedurende vijf dagen wordt het WTC Expo-terrein omgetoverd tot een paradijs voor kampeerders. Exposanten uit heel Europa tonen er een uitgebreid assortiment aan caravans, campers, vouwwagens, (voor/dak)tenten en kampeeraccessoires. Het is niet alleen een kans om de nieuwste technieken en trends te ontdekken, maar ook om de vakantiesfeer te proeven met het hele gezin. Demonstraties en boeiende workshops maken de ervaring compleet, waardoor je volledig voorbereid bent op je volgende reis.

Nieuw! Ontdek het Jong Gebruikt Plein op Caravana 2024!

Op het Jong Gebruikt Plein vind je een prachtige verzameling campers die niet ouder zijn dan 3 jaar. Bovendien hebben de campers niet meer dan 75.000 km op de teller.

Het Jong Gebruikt Plein is dé bestemming voor eenieder die overweegt een jonge, tweedehands camper aan te schaffen.

Meer dan Voertuigen: Een Kampeerbeleving op Maat

Caravana biedt meer dan voertuigen alleen. Test je nieuwe fiets op het fietsparcours of struin door de mobiele ANWB-winkel, waar je alles vindt van wandelschoenen, fietshelmen tot campinglampjes. Bezoek de ANWB Modeshow, waar de nieuwste kledingcollectie wordt gepresenteerd. Voor culinaire inspiratie op de camping ben je bij nomadiQ en Food & Fun BV aan het juiste adres.

Camping inspiratie

De befaamde Campingstraat krijgt gezelschap van meerdere nieuwe campingpleinen tijdens deze editie van Caravana. Hier ontdek je een breed scala aan campings, zowel uit Nederland als vanuit heel Europa.

Maar dat is niet alles. Naast het aanbod aan campings, kun je hier ook uitgebreide informatie vinden over verschillende bestemmingen en landen.

Of je nu zoekt naar een camping met een specifiek thema, een perfecte vakantiebestemming wilt vinden, of direct in gesprek wilt gaan met de eigenaren van campings, Caravana biedt het allemaal. Op Caravana vind je de meest uitgebreide selectie aan campings uit Nederland en Europa, klaar om jou te inspireren voor je volgende vakantieavontuur.