ANWB Visa Classic Card

ANWB Visa Classic Card

  • De goedkoopste creditcard voor leden
  • Wereldwijd betaalgemak
  • Met aankoopverzekering en aflevergarantie
Direct aanvragen

Goedkoopste Visa Card voor leden

Een ANWB Visa Classic Card is het ideale betaalmiddel om overal ter wereld gemakkelijk en veilig te betalen. Creditcards worden wereldwijd geaccepteerd en bieden veel extra zekerheden. Maar ook profiteer je van veel betaalgemak. Bijvoorbeeld bij het boeken en betalen van je accommodatie of vliegticket. En dat voelt goed. 

Voordeligste creditcard voor leden

De ANWB Visa Classic Card kost € 16,- per jaar en is daarmee de voordeligste creditcard voor leden. 

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

Achteraf betalen

De bestedingslimiet op de ANWB Visa Classic Card is maximaal € 5.000,-. Dit houdt in dat je afhankelijk van de door jou gekozen bestedingslimiet tot € 5.000 kunt uitgeven met een ANWB Visa Classic Card en deze kosten achteraf terugbetaalt. Wanneer je een creditcard aanvraagt, kies je zelf de bestedingslimiet dat jouw voorkeur heeft. Vervolgens toetst ICS of de door jou gekozen limiet past bij jouw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijg je een lagere bestedingslimiet toegewezen, passend bij jouw persoonlijke profiel.

Vraag ANWB Visa Classic Card aan

Meer info ANWB Visa Classic Card
 

Aanvraagproces ANWB Creditcard

Meer informatie over het aanvraagproces

*ANWB werkt samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Ook toetst ICS je gegevens o.a. bij het Bureau Krediet Registratie.