Hulp bij je theorie examen in Middelburg

Een optimale voorbereiding

Als je wilt slagen voor je rijbewijs, heb je ook je theoriecertificaat nodig. En dat is niet voor iedereen even makkelijk om te halen. De een heeft voldoende aan een theorieboek, maar de ander heeft liever online oefenexamens. Om je optimaal te kunnen helpen bij het oefenen van je auto theorie, bieden we bij de ANWB Rijschool in Middelburg de Trefzeker Theorie producten. Of je nu specifieke verkeersborden of lastige verkeerssituaties wilt oefenen, het is allemaal mogelijk met dit complete pakket.

Kies hoe jij wilt leren! De Trefzeker Theorie producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Met het theorieboek kun je alle regels op je gemak nalezen en oefenvragen maken. De online examentraining is eigenlijk een digitaal theorieboek waarin alle verkeersregels en verkeersborden duidelijk worden uitgelegd en verduidelijkt met filmpjes en 3D animaties. Je kunt hier bovendien de 10 nieuwste oefenexamens maken en je krijgt feedback door middel van de uitgebreide persoonlijke foutenanalyse.

Keuzemogelijkheden voor oefenen theorie

Kies voor het complete Theorie Trefzeker pakket met het boek en de online oefenmogelijkheden, of kies voor een los boek en/of de online oefenomgeving. Voor ieder niveau en voor ieder budget bieden wij een passende oplossing om het theorie examen voor de auto te oefenen.