Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden Middelburg

Ontdek de rijschool tijdens een proefles

Als je nog nooit achter het stuur van een lesauto hebt gezeten, weet je niet wat het is om auto te rijden. Dat maakt een eerste keer best spannend. Bij de ANWB Rijschool in Middelburg begrijpen we dit volkomen, en daarom kun je onze rijschool proberen door middel van een proefles autorijden. Wij zijn ervan overtuigd dat door deze les er een klik zal ontstaan tussen jou en onze rijschool! En zo kunnen wij ook goed kijken hoeveel lessen je nodig hebt om uiteindelijk je rijbewijs te halen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Na een proefles autorijden van 1,5 uur in Middelburg heb je een leuke rit achter de rug en heeft de rijcoach jou uitgelegd hoe wij werken en wat je van ons kunt verwachten. Wanneer je 16,5 jaar bent mag jij starten met rijlessen!

Bespaar € 35,00!

Bij de ANWB sta je nooit voor verrassingen. Wij houden van duidelijkheid en geven jou die graag. Na de proefles geven wij een advies op maat. Dit bespreken wij in het evaluatiegesprek direct na de proefles. Als je bij ons rijlessen afneemt, krijg je bovendien de € 35,00 van de proefles van ons terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan