Proefles autorijden Middelburg

Ontdek de rijschool tijdens een proefles

Als je nog nooit achter het stuur van een lesauto hebt gezeten, weet je niet wat het is om auto te rijden. Dat maakt een eerste keer best spannend. Bij de ANWB Rijschool in Middelburg begrijpen we dit volkomen, en daarom kun je onze rijschool proberen door middel van een proefles autorijden. Wij zijn ervan overtuigd dat door deze les er een klik zal ontstaan tussen jou en onze rijschool! En zo kunnen wij ook goed kijken hoeveel lessen je nodig hebt om uiteindelijk je rijbewijs te halen.

De ene leerling is de andere niet, je kent jezelf vaak het beste. Maak een inschatting via onderstaande tabel van het aantal lessen dat jij denkt nodig te hebben voor het rijbewijs.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Na een proefles autorijden van 1,5 uur in Middelburg heb je een leuke rit achter de rug en heeft de rijcoach jou uitgelegd hoe wij werken en wat je van ons kunt verwachten. Wanneer je 16,5 jaar bent mag jij starten met rijlessen!

Bespaar € 35,00!

Bij de ANWB sta je nooit voor verrassingen. Wij houden van duidelijkheid en geven jou die graag. Na de proefles geven wij een advies op maat. Dit bespreken wij in het evaluatiegesprek direct na de proefles. Als je bij ons rijlessen afneemt, krijg je bovendien de € 35,00 van de proefles van ons terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan