Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Middelburg

Schrijf je in voor de rijlessen

Wil je tijdens autorijles genieten van een persoonlijke aanpak van een betrouwbare rijschool? Kom dan rijlessen in Middelburg volgen bij de ANWB Rijschool.

De proefles

Voordat jij je inschrijft bij onze rijschool wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Je wilt je prettig voelen bij de rijcoach en inzage krijgen in het aantal uren in de auto dat je nodig hebt om examen te kunnen doen. De proefles geeft antwoord op al deze vragen. Deze proefles is bovendien gratis als jij besluit om de rijlessen bij een ANWB rijschool te gaan volgen.

Heldere lesdoelen

Het fijne aan rijlessen volgen bij de ANWB is dat je altijd duidelijkheid hebt. Of het nu gaat over de kosten die gemaakt moeten worden of het opstellen van duidelijke doelen, wij bieden jou zekerheid en garanties die andere rijscholen jou niet kunnen geven. Dit is mede terug te zien in de wijze waarop wij feedback aan je leveren.

De rijles

Tijd voor de eerste les in de lesauto! De tijd hiervoor varieert van 60 tot 120 minuten, net wat jij wilt. Wel geldt hierbij dat hoe langer de sessies duren, hoe eerder je klaar bent voor je examen. Tijdens de rijopleiding ga je geen uitdaging uit de weg, zodat je uitstekend wordt voorbereid op je rijexamen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Wil je weten hoe anderen over onze rijschool in Middelburg denken? Lees hieronder hun reacties:

Dylan, leerling bij ANWB Rijscholen:

"De lessen waren zeer duidelijk met goede, duidelijke en vriendelijke rijinstructeurs. Er wordt goed rekening gehouden met planningen en ze zijn zeer flexibel met de locaties waar je opgehaald wilt worden."

Anoniem:

"Een uitstekende ervaring! Ik had een rijinstructeur met veel geduld en een duidelijke uitleg. Deze leert je om situaties goed en veilig in te schatten. Ook het contact met het kantoor en de planning waren prima."