Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Meppel

Volg een proefles bij de ANWB rijschool in Meppel

Onze proefles voor het autorijden in Meppel is een belangrijk onderdeel van de unieke ANWB lesmethode. Aan de hand hiervan schatten wij jouw vaardigheid in de auto in en kunnen we jou een indicatie geven van het aantal te volgen lessen. De proefles geeft je tevens de mogelijkheid om de rijopleiding van de ANWB uit te proberen. Wil je graag een proefles autorijden volgen in Meppel? Vraag het dan direct aan.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Al vanaf 16,5 jaar kun je bij de ANWB rijschool in Meppel na je proefles beginnen met lessen. Kies je na de proefles om bij ons te blijven lessen? Dan is de proefles gratis. 

Kennismakening & lesadvies

Een proefles start met een kennismaking tussen jou en een van onze rijcoaches. Vervolgens stappen jullie samen in de auto om jouw niveau en rijvaardigheid te bepalen. We evalueren jouw rijgedrag en de rijcoach stelt een persoonlijk advies op. Dit advies bestaat uit het aantal lessen dat je nodig zult hebben om te slagen en een aantal doelen die jullie tijdens de rijlessen zullen behalen. In totaal duurt de proefles ongeveer 1,5 uur, waarvan je een uur in de auto rijdt.  

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!