Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Meppel

Autorijles van topkwaliteit in Meppel

Wil jij rijlessen volgen in Meppel? Dan bij je bij de ANWB rijschool aan het juiste adres. Met een unieke lesmethode stemmen wij de rijopleiding volledig op jou af. Bepaal zelf hoelang en wanneer je wilt lessen en leer het examengebied goed kennen. Bovendien profiteer je van een uitstekende kwaliteit en de ANWB examengarantie. Wil je dus rijlessen volgen in Meppel? Vraag dan direct een proefles aan bij de ANWB Rijschool.

Start met een persoonlijk lesadvies

Bij de ANWB rijscholen hebben wij een bijzonder hoog slagingspercentage door onze unieke lesmethode. Iedereen leert op een eigen manier en daarom vinden wij het belangrijk dat jij rijles voor de auto volgt op de manier die bij jou past. Bij de rijschool in Meppel starten wij eerst met een proefles inclusief gesprek. Aan de hand hiervan stelt onze ervaren rijcoach een persoonlijk lesadvies voor je samen en weet je hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voordat je op kunt voor het praktijkexamen.

Lessen hoe lang en wanneer je wilt

Bij de ANWB rijschool in Meppel bepaal je zelf wanneer jij wilt lessen. Volg rijles voor de auto tijdens een tussenuur, in de avond na het sporten of in het weekend. Door onze ruime openingstijden rooster jij je rijlessen flexibel in. Een rijles bij ons duurt een uur, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere lessen achter elkaar te volgen zodat je sneller klaar bent voor je rijexamen.

Effectieve autorijlessen in Meppel

Onze rijcoaches zorgen dat iedere rijles effectief is en dat je voldoende wordt uitgedaagd. Tijdens de autorijles in Meppel weten zij de lastige knelpunten te vinden zoals de kruispunten in het centrum en het links uitvoegen op de A32. En heb je bijvoorbeeld moeite met inparkeren of de hellingproef en wil je dat extra oefenen? Dan maken wij daar tijd voor tijdens jouw rijopleiding. Tijdens iedere les stel je samen met je rijcoach een doel vast en krijg je huiswerk mee voor de volgende les. Op die manier bereiden wij jou tijdens de autorijles optimaal voor op het praktijkexamen.
 
Wil je graag autorijlessen volgen in Meppel bij de ANWB? Vraag dan een proefles voor de auto aan. Wil je graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.