Krijg hulp bij je theorie in Leeuwarden

Oefen je theorie examen voor de auto

Je theorie examen voor de auto oefenen wel zo verstandig, maar niet voor iedereen even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Daarom kun je gebruik maken van het Trefzeker Theorie pakket. Dit is de ultieme methode om met garantie te slagen voor het theorie examen B.

De Trefzeker Theorie producten

Het auto theorie examen oefenen kan op veel verschillende manieren. Bekijk hieronder onze Trefzeker Theorie producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen    

(2 u.)

7. Theorie-examengarantie

   

GRATIS

Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

70,45

Op een interactieve manier oefenen voor het auto theorie examen? Dit kan dankzij de online examentraining van de ANWB. Verkeersborden oefenen maakt hier bijvoorbeeld onderdeel vanuit. Bovendien zijn er 10 oefenexamens waar je gebruik van kunt maken. Je auto theorie oefenen met de online examentraining is slim, want de gehele training voldoet aan de CBR eisen en is volledig up-to-date.

Andere oefenmogelijkheden

Andere mogelijkheden om je auto theorie te oefenen zijn een los lesboek aanschaffen en/of toegang aanvragen tot het online examen. Leren zoals jij fijn vindt!

Klassikaal oefenen in Leeuwarden

Leer je het beste op klassikale wijze? Informeer gerust bij onze vestiging in Leeuwarden naar de mogelijkheden hiervoor. Uiteraard krijg je dan ook meer duidelijkheid over de prijzen en trainingstijden.