Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BE rijbewijs in Leeuwarden halen

In slechts één dag het BE rijbewijs halen

Bij de ANWB rijschool in Leeuwarden haal je jouw aanhanger rijbewijs op jouw tempo. Het is mogelijk om dit met een eendaagse opleiding te doen, maar een lespakket op maat is ook mogelijk. Wanneer ga jij jouw aanhanger rijbewijs halen?

Tijdelijke leerlingstop

Vanaf 1 Juli hebben wij een leerlingenstop bij de ANWB rijschool in Leeuwarden. Na deze datum kunnen wij tijdelijk geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is nog niet bekend voor hoe lang deze leerlingstop gaat duren maar wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer ANWB rijlessen in Leeuwarden aan te bieden.

Wachtlijst

Wanneer jij je na 1 Juli online inschrijft voor een rijopleiding dan word je automatisch op onze wachtlijst geplaatst. Zodra wij weer lessen in Leeuwarden aanbieden dan brengen wij jou hier meteen van op de hoogte! Je aanmelding is uiteraard volledig vrijblijvend.


Wanneer is het BE rijbewijs van toepassing?

Rijd jij weleens met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kg? Met een gewicht van 3.500 kg of meer (auto + aanhanger), heb je een BE rijbewijs nodig. Zonder dit aanhangwagen rijbewijs mag je niet de weg op. Als jij overweegt om het aanhanger rijbewijs in Leeuwarden te halen, kies dan voor de ANWB rijschool.

De kosten

Om erachter te komen hoeveel je ongeveer kwijt bent voor het aanhanger rijbewijs bij de ANWB, kun je kiezen voor een proefles. Enerzijds krijg je na deze les zekerheid over je huidige niveau en anderzijds weet je hoeveel geld je kwijt bent om het BE rijbewijs te halen.

Proefles/intest 60 min€ 59,-
Dagopleiding incl. praktijkexamen€ 695,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.

Vraag een proefles voor aanhanger aan