Proefles autorijden in Hoogeveen

Volg een proefles bij de ANWB rijschool in Hoogeveen

Klaar om jouw rijbewijs te halen? Dan moet je natuurlijk bij de ANWB rijschool zijn. Wil je echter eerst onze rijschool proberen om te kijken of onze lesmethode ook bij jou past? Dan is een proefles bij onze rijschool de ideale keuze. Tijdens deze proefles van 90 minuten, waarvan je 60 minuten in de auto zit, schatten wij jouw rijvaardigheid in en ervaar jij of je een klik hebt met onze rijcoaches. Een vliegende start dus op weg naar jouw rijbewijs.

Zo ziet een proefles bij de ANWB rijschool eruit

Tijdens een proefles bij onze rijschool ga je samen met een ANWB rijcoach de weg op. Tijdens deze les van een uur maak je kennis met onze rijinstructeur en testen we jouw vaardigheden in het verkeer. Tijdens een proefles met de auto ga je dus een uur zelfstandig rijden in Hoogeveen en kijken we naar zaken zoals verkeersinzicht en rijvaardigheid. Na afloop evalueren we de rit en geven we je een urenschatting voor het aantal rijlessen en het lespakket dat het best bij jou past.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Wil je nog voor de proefles met de auto weten hoeveel lessen je nodig hebt? Bekijk dan onderstaand een globale schatting van het aantal rijlessen per type leerling:

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 10 tot 20 lessen
Vlotte leerling 20 tot 30 lessen
Gemiddelde leerling 30 tot 40 lessen
Onervaren leerling 40 tot 50 lessen


Wat kost een proefles bij de ANWB rijschool in Hoogeveen?

Tijdens deze les krijg je een compleet lesplan aangereikt dat volledig is afgestemd op jou. Je kunt gaan starten met de lessen als je 16,5 jaar of ouder bent. Kies je voor de ANWB Autorijschool in Alkmaar? Dan krijg je de kosten van deze les van ons terug.

De kosten voor een proefles voor je rijbewijs zijn 35 euro. Besluit je na deze les om je rijbewijs bij onze ANWB rijschool in Hoogeveen te halen? Dan is de proefles helemaal gratis! Een prettige manier dus om onze rijschool te proberen en de eerste stap naar het halen van je rijbewijs B.

Klaar om te beginnen? Vraag dan via onderstaande knop direct jouw proefles aan.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan