Proefles autorijden in Hoogeveen

Jouw eerste rijles!

Klaar om jouw rijbewijs te halen? Dan moet je natuurlijk bij de ANWB rijschool zijn. Wil je echter eerst onze rijschool proberen om te kijken of onze lesmethode ook bij jou past? Dan is een proefles bij onze rijschool de ideale keuze. Tijdens deze proefles van 90 minuten, waarvan je 60 minuten in de auto zit, schatten wij jouw rijvaardigheid in en ervaar jij of je een klik hebt met onze rijcoaches. Een vliegende start dus op weg naar jouw rijbewijs.

Wil je nog voor de proefles met de auto weten hoeveel lessen je nodig hebt? Bekijk dan onderstaand een globale schatting van het aantal rijlessen per type leerling:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

 

Een afgemeten lesadvies voor jou

Tijdens een proefles bij onze rijschool ga je samen met een ANWB rijcoach de weg op. Tijdens deze les van een uur maak je kennis met onze rijinstructeur en testen we jouw vaardigheden in het verkeer. Tijdens een proefles met de auto ga je dus een uur zelfstandig rijden in Hoogeveen en kijken we naar zaken zoals verkeersinzicht en rijvaardigheid. Na afloop evalueren we de rit en geven we je een urenschatting voor het aantal rijlessen en het lespakket dat het best bij jou past. 

Wist je dat wanner je bij ons blijft lessen de € 35,- die je betaald weer terug krijgt van ons! Vanaf 16,5 jaar mag jij starten met rijlessen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan