Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen volgen in Hoogeveen

Snel je rijbewijs halen met onze unieke lesmethode

Ben je ouder dan 16,5 jaar en is het eindelijk tijd om je rijbewijs te halen? Dan wil je natuurlijk zo snel starten met lessen. Bij de ANWB rijschool in Hoogeveen staat een enthousiast team rijcoaches klaar om te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs B haalt. Zo kruip jij binnenkort zelf achter het stuur en pak je de auto wanneer het jou uitkomt. Een lekker vooruitzicht!

Hoeveel autorijlessen heb jij nodig?

Als je start met autorijles ben je natuurlijk benieuwd hoeveel lessen je nodig hebt. Daarom starten we bij onze rijlessen in Hoogeveen altijd met een proefles. Zo geven we jou direct een persoonlijk lesadvies zodat duidelijk is hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig hebt. Ook weet je zo direct waar je al goed in bent en waar nog wat extra aandacht nodig is. Een persoonlijke aanpak waarmee al meer dan 100.000 jongeren snel hun rijbewijs hebben gehaald. 


Lessen hoe lang en wanneer je wilt

Bij de ANWB autorijschool in Hoogeveen kies je voor flexibel lessen. Dat betekent dat je zelf kiest wanneer en hoe lang jij een auto rijles wilt. Zo kun je bijvoorbeeld ook een autorijles doen tijdens je tussenuur, voordat je gaat sporten of in het weekend. Handig, want zo plan je een rijles als het jou uitkomt. Een normale rijles met de auto duurt bij ons 1 uur, maar ook rijlessen van 2 uur zijn mogelijk.

Daarnaast kun je bij ons ook een rijbewijs spoedcursus volgen waarin we je in slechts 10 dagen klaarstomen voor het praktijkexamen. Ideaal als je supersnel je rijbewijs B wilt halen.

Ga voor de zekerheid van de ANWB Examengarantie

Bij de ANWB doen we er alles aan om te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. En dat doen we goed! Daarom bieden we jou dan ook de ANWB Examengarantie. Heb je het aantal geadviseerde lessen gevolgd, maar ben je toch gezakt? Dan betalen wij je herexamen t.w.v. 251 euro. Al ga jij natuurlijk gewoon in één keer je rijbewijs halen!

Start jouw autorijlessen in Hoogeveen met een proefles

Ben jij klaar om je snel je rijbewijs te halen? Begin dan je rijlessen in Hoogeveen met een proefles en vraag hem aan via onderstaande knop. Dan nemen wij snel contact met je op en start jij met lessen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan