Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volkswagen ID.7 - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Volkswagen ID.7 rijden voor een vast bedrag per maand

Volkswagen legt de lat hoog met hun nieuwe ID.7. Met dit nieuwe topmodel doen ze namelijk een hernieuwde poging om aansluiting te vinden in de hoogste markt regionen. De Volkswagen ID.7 is een krap vijf meter lange hatchback met 77 kWh aan accucellen, in de praktijk goed voor een bereik van bijna 400 kilometer..

Volkswagen ID.7 Pro Business EV 77 kWh (286 pk)

De Volkswagen ID.7 is het luxe topmodel van het merk. De ruime hatchback is uitgerust met een 77 kWh batterij en daar kom je in de praktijk 395 kilometer ver mee (WLTP 617 km). De ID.7 is geschikt voor DC snelladen tot 175 kW.
Als Pro Business is de ID.7 van alle gemakken voorzien met diverse rijhulpsystemen zoals adaptive cruise control en 360 graden camera, LED Matrix koplampen, 19 inch velgen, luxe velours stoelbekleding en nog veel meer. Een warmtepomp voor actieradiusoptimalistie vereist wel een meerprijs.

Private lease nu de Volkwagen ID.7. Kies je kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische Volkswagen ID.7 per maand gaat kosten. 

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Volkswagen ID.7

 • Uitvoering: Pro Business
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 210 kW (286 pK)
 • Batterijcapaciteit: 77 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 22,2 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 617 kilometer (praktijkbereik 395 km)
 • Trekgewicht (geremd): 1.000 kg
 • Kogeldruk: 75 kg

ANWB Test & specificaties Volkswagen ID.7

Volkswagen legt de lat hoog met hun ID.7. Afgaand op het spaarzame verbruik, de riante binnenruimte en het fabuleuze onderstel is die ambitie niet te hoog gegrepen: de elektrische hatchback biedt op die onderdelen daadwerkelijk partij aan de luxe alternatieven die Volkswagen op de korrel wil nemen. 
Meer over de Volkswagen ID7

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.