Nieuwsoverzicht

Zoeken

6 nieuwsberichten

 1. Occasionmarkt: OV-reizigers kopen en thuisblijvers verkopen auto

  18 juni 2020

  De maand mei was een goede maand voor de occasionverkopers. Tegelijkertijd is er ook een grote groep mensen die hun auto de deur uit doet.

 2. Tanken en coronapreventie

  30 april 2020

  Tankstations zijn gewoon open, maar net als bij supermarkten en andere winkels zijn er maatregelen getroffen om verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Dit moet je weten over tanken in coronatijd.

 3. Met meerdere mensen in de auto, wat mag en kan nog?

  21 april 2020

  Op straat bewaren we anderhalve meter afstand tot elkaar, maar hoe zit dat in de auto? Kun je nog meerijden met een collega of je ouders meenemen voor een ritje?

 4. Onderhoudstips voor als je auto lang stilstaat

  15 april 2020

  Wegenwacht Robert beantwoord vragen van ANWB-leden, zoals: 'ben ik verplicht om naar de APK te gaan tijdens de coronacrisis?' en 'kan ik de accu niet beter helemaal loskoppelen?'

 5. Wat als mijn APK binnenkort verloopt?

  3 april 2020

  Blijf zoveel mogelijk binnen is het devies van de regering tijdens deze corona-crisis. Maar wat als binnenkort de APK van je auto verloopt? Kun je je auto nog wel laten keuren?

 6. Wegenwacht-tips voor als je auto lang stilstaat

  3 april 2020

  We werken met zijn allen zo veel mogelijk thuis en dat betekent ook dat bij velen de auto niet meer gebruikt wordt. Is dat lange stilstaan wel goed voor de auto?