Naar artikel

Wij gaan op groen!

In de week van Black Friday gaan wij op groen! Hiermee willen we een tegengeluid laten horen op Black Friday. Waar Black Friday gaat over aanbiedingen en snelle impulsaankopen, gaat Green Friday over kopen met aandacht. Tijdens deze Green Friday week bieden wij naast onze vaste ledenprijs geen extra korting aan. In plaats daarvan planten we in samenwerking met Trees for All bomen in het Green Friday Forest.

De toekomst is groen

Als natuurliefhebbers zijn we zuinig op de wereld en weten we dat verandering bij onszelf begint. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en realiseren ons dat alles wat we doen impact heeft op het milieu. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om ons assortiment te verduurzamen. Hierbij zijn een verantwoorde productie, duurzame materialen en behoud van kwaliteit belangrijke criteria. Onze collectie is gemaakt om buiten te gebruiken en moet daarom ook aan de voorwaarden voor buiten voldoen. We zijn nog aan het begin van onze wandeling en hebben nog wat bergen te nemen, maar de toekomst is groen!

Ontdek ANWB Bewuste keuze 

Benieuwd wat we al doen?

Onze collectie wordt steeds groener. Zo wordt onze kleding steeds vaker gemaakt van biologisch katoen, maken we van gerecyclede plastic flessen jassen en veranderen we zogenoemde “ghost” visnetten in fijne wandelsokken.

Onze duurzame materialen 

Trees for all

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben ze wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Hun missie: Wereldwijd nieuw bos planten en bestaande bossen herstellen om bij te dragen aan een beter klimaat, te zorgen voor meer biodiversiteit en voor betere levensomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All plant bomen die voldoen aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee de CO2-uitstoot.

Trees for All 

Green Friday Forest

Black Friday valt dit jaar op 25 november. Op deze dag organiseert Trees for All haar eerste Green Friday Forest Event. Met onze donatie planten we bomen in het Green Friday Forest!

Green Friday