Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Wij gaan op groen!

In de week van Black Friday gaan wij op groen! Hiermee willen we een tegengeluid laten horen op Black Friday. We laten Black Friday deals links liggen en in plaats daarvan trekken we op vrijdag 24 november met collega’s, leden en iedereen die mee wil doen de natuur in. Samen lopen we de Sallandse Sponsorloop en halen we geld op voor Trees for All om bomen te planten in bosprojecten in het Brabantse Groene Woud in Nederland en in de weelderige mangroves van Mexico.

Tijdens deze Green Friday week bieden wij naast onze vaste ledenprijs geen extra korting aan. In plaats daarvan nodigen we je uit om je gebruikte kleding, schoenen en koffers bij ons in te leveren, zodat we deze producten een nieuw leven kunnen geven. Bekijk hier hoe we deze spullen inzamelen.

Wandel mee op Green Friday

Op de dag van Green Friday, 24 november, trekken we er samen op uit tijdens de ANWB Sallandse sponsorloop. Deze inspirerende wandeling van 13 km voert je over kronkelende bospaden en door prachtige heidevelden. Met elke stap die we zetten halen we geld op voor Trees for All, een organisatie die zich inzet voor het planten van bomen en het herstellen van onze kostbare natuur. Ben je niet in staat om te wandelen? Koop dan een kaartje voor de ANWB Heideslak en volg ongeveer dezelfde route als de wandelaars. Een kaartje voor de Heideslak kost 10.-, voor dit bedrag planten we 2 bomen met Trees for All.

Schrijf je hier gratis in voor de wandeling en haal sponsoren binnen.

De toekomst is groen

Als natuurliefhebbers zijn we zuinig op de wereld en weten we dat verandering bij onszelf begint. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en realiseren ons dat alles wat we doen impact heeft op het milieu. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om ons assortiment te verduurzamen. Hierbij zijn een verantwoorde productie, gebruik van duurzamere materialen en behoud van kwaliteit belangrijke criteria. Onze collectie is gemaakt om buiten te gebruiken en moet daarom ook aan de voorwaarden voor buiten voldoen. Benieuwd welke duurzamere materialen we al gebruiken? En wat jij kunt doen om onze natuur een handje te helpen? Klik op onderstaande link.

Meer weten

Trees for All

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben ze wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Hun missie: Wereldwijd nieuw bos planten en bestaande bossen herstellen om bij te dragen aan een beter klimaat, te zorgen voor meer biodiversiteit en voor betere levensomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All plant bomen die voldoen aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee de CO2-uitstoot.