Naar artikel

Wij gaan op groen

In de week van Black Friday gaan wij op groen. Als outdoor liefhebbers zijn we zuinig op de wereld en weten we dat verandering bij onszelf begint. Elke dag doen zich nieuwe mogelijkheden voor om de wereld een beetje mooier te maken. Door mee te doen aan Green Friday willen we aandacht vragen voor de prachtige natuur waar wij elke dag zo van genieten.

Waar Black Friday staat voor aanbiedingen en snelle impulsaankopen, gaat Green Friday over kopen met aandacht. Dus niet voor elke outfit een jas, maar één goede functionele jas die past bij elke outfit. Kies dus bewust voor sterke kwaliteitsproducten waarmee je lang kunt doen.

Bij ANWB zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve productiemethodes, waarmee we onze ecologische voetafdruk verminderen zonder daarbij compromissen te sluiten op kwaliteit. Benieuwd wat we al doen?

Dankzij jou planten we bomen

Wanneer je tijdens de Green Friday week (maandag 22 t/m zondag 28 november) een Human Nature product koopt, doneren wij een deel van het aankoopbedrag aan Trees for All. Dankzij jullie aankopen kunnen we waarschijnlijk zo'n 2.300 bomen planten, wat gelijk staat aan ongeveer 48 tennisvelden.

Trees for All

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben ze wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Hun missie: Wereldwijd nieuw bos planten en bestaande bossen herstellen om bij te dragen aan een beter klimaat, te zorgen voor meer biodiversiteit en voor betere levensomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All plant bomen die voldoen aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee de CO2-uitstoot..