Veilig van Huis apparatuur

Het ANWB Veilig van Huis pakket bestaat uit slimme beveilingsapparatuur waarmee jij je huis op afstand in de gaten kunt houden. Bekijk hier wat de kenmerken van de apparaten zijn.

Camera

In het pakket zit een Full HD camera (1080p) inclusief nachtvisie. Hiermee houd je 24/7 via de app je woning in de gaten. Als het alarm is ingeschakeld, krijg je in de app een melding als er beweging of hard geluid wordt ontdekt.

Rookmelder

Het pakket is uitgerust met een extra gevoelige rookmelder. De rookmelder kan rook al in een vroegtijdig stadium opsporen en is ook temperatuurgevoelig. Dit zorgt voor maximale beveiliging. Je krijgt een melding in de app zodra er rook wordt ontdekt, ook als het alarm niet is ingeschakeld. Bovendien maakt de rookmelder lawaai, zodat je direct wordt gewaarschuwd en ook ’s nachts op tijd wordt gewekt.

Bewegingssensoren

Met de bewegingssensoren beveilig je je huis als je er zelf niet bent. Dit type bewegingssensor is het kleinste en technologisch meest geavanceerde Z-wave product dat momenteel op de markt beschikbaar is. Z-wave is een draadloze technologie ontwikkeld om specifieke apparaten in een huiselijke omgeving aan te kunnen sturen en te monitoren.

Watersensoren

Je ontdekt beginnende lekkage al in een vroegtijdig stadium met de watersensoren. Zodra er water wordt ontdekt, ontvang je een melding in de app en maakt de sensor een piepend geluid. Ook als het alarm niet is ingeschakeld. De watersensor past zonder op te vallen eenvoudig in een gootsteenkastje of onder een (af) wasmachine. Deze watersensor is in 2017 door CNET uitgeroepen tot beste Z-wave watersensor.

App & 24/7 ANWB Service

De ANWB Veilig van Huis Woonverzekering is uitgerust met een app. De camera en sensoren zijn verbonden via deze app. Zo krijg je een melding, bijvoorbeeld bij inbraak, rook- of waterschade. Vervolgens kun je bij een melding actie ondernemen. Is er niets aan de hand, dan meld je de melding af in de app. Is er wel iets aan de hand en je bent niet thuis, dan schakel je zelf je netwerk, politie of brandweer in.

Reageer je niet op een rook- of watermelding? Dan ontvang je een SMS-bericht, gevolgd door een Robocall. Reageer je ook daar niet op dan belt de ANWB allereerst jou, vervolgens je medegebruikers en eventuele noodcontactpersonen die je zelf vooraf opgeeft, bijvoorbeeld vrienden of buren.

En heb je schade? Dan helpen wij je: van noodreparatie tot schadeafhandeling.

Gratis installatieservice t.w.v. €75,-

De camera en sensoren worden gratis bij je thuis geïnstalleerd door een ANWB monteur. Hiervoor kun je een afspraak inplannen via anwb.roamlertech.nl.