Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Veilig van Huis Pakket

  • Altijd zicht op je huis met smart beveiligingspakket
  • Uitgebreide hulp bij schade
  • Meldingen via de app

Wij zijn gestopt met de verkoop van het ANWB Veilig van Huis Pakket

Dit pakket bieden wij niet meer aan. Heb je het Veilig van Huis Pakket? Dan blijf je gewaarschuwd als er thuis mogelijk iets aan de hand is.

Uitgebreide hulp bij schade

Met het pakket helpen we je zo snel mogelijk in actie te komen en schade te voorkomen of op te lossen. Bij schade zetten we alles direct voor je in gang. Wij regelen een noodreparatie en zorgen voor snel herstel van de schade.

 

Hoe werkt het Veilig van Huis Pakket?

 

1. Inbraak of lekkage?

De camera, watermelder, deur-/ raamsensoren en bewegingssensoren signaleren direct als er thuis iets aan de hand is, zoals een lekke wasmachine.

 

2. Meldingen via de app

De camera en sensoren zijn gekoppeld aan een app. Bij mogelijke inbraak, krijg je daarvan direct een melding en kijk je via de camera in je huis.

 

3. 24/7 ANWB Service

Reageer je niet op de melding? Dan nemen we contact met je op. Na 3 minuten via een automatische oproep en 5 minuten later belt de Alarmcentrale je.

 

4. Inschakelen van je netwerk

Ben jij zelf niet bereikbaar? Dan proberen wij de noodcontacten te bereiken die jij zelf vooraf kunt opgeven. Zoals familie, vrienden of de buren.

 

5. Zelf de hulpdiensten bellen

Schakel bij een noodsituatie zelf de hulpdiensten in. Bij een brand moet jij of je noodcontact dus zelf de brandweer, politie of ambulance bellen.

 

6. Hulp bij schade

Voor schade die is ontstaan, regelen wij eventuele noodreparatie(s) en schadeherstel. Ook kun je rekenen op een snelle uitbetaling.

Apparatuur en hulp ANWB

Camera en sensoren 
Het Veilig van Huis Pakket bestaat uit een camera, watermelder, deur-/raam- en bewegingsensoren. Bekijk hier meer informatie over de apparatuur.
Installatie van de apparatuur 
De apparatuur van het Veilig van Huis pakket kan heel eenvoudig zelf worden geïnstalleerd. In de handleiding staat beschreven hoe je dit doet.
Wat gebeurt er bij meldingen? 
Je krijgt een seintje op je smartphone als er thuis mogelijk iets aan de hand is. Maar hoe gaat dit proces precies in z'n werk? En wat gebeurt er bij schade?

Top 5 veelgestelde vragen Veilig van Huis Pakket

Bekijk alle veelgestelde vragen over de Woonverzekering

Bekijk alle veelgestelde vragen over het Veilig van Huis Pakket