Veilig van Huis Pakket
€ 5,99 p/m

Veilig van Huis Pakket

  • Unieke combinatie van beveiligen en verzekeren
  • Altijd zicht op je huis met smart beveiligingspakket
  • Voeg zelf extra camera's en sensoren toe
Bereken je prijs

Veilig van Huis Pakket

Goed verzekerd en altijd zicht op je huis

Een unieke combinatie van beveiligen en verzekeren in één. Je bent niet alleen goed verzekerd, maar ook word je met hulp van een smart beveiligingspakket gewaarschuwd als er thuis mogelijk iets aan de hand is. Je kunt dit pakket dus alleen afsluiten samen met een ANWB Woonverzekering.

Wat is het Veilig van Huis Pakket?

Met de handige hulpmiddelen van het smart beveiligingspakket houd je je huis en spullen in de gaten. Je krijgt een seintje als er beweging of lekkage wordt gesignaleerd. In de app op je telefoon kun je via de camera direct zien wat er aan de hand is. Als onze Alarmcentrale jou niet kan bereiken, nemen we contact op met mensen die je vooraf zelf opgeeft.

Uitgebreide hulp bij schade

Met het pakket helpen we je zo snel mogelijk in actie te komen en schade te voorkomen of op te lossen. Bij schade zetten we alles direct voor je in gang. Wij regelen een noodreparatie en zorgen voor snel herstel van de schade.

Extra korting op je premie

Met het Veilig van Huis Pakket profiteer je van korting. Het pakket kost € 5,99 per maand. Omdat je helpt schade voorkomen, krijg je 10% korting op de premie van je ANWB Inboedel- en/of Opstalverzekering.

Apparatuur en hulp ANWB

Camera en sensoren

Camera en sensoren

Het Veilig van Huis Pakket bestaat uit een camera, watermelder, deur-/raam- en bewegingsensoren. Bekijk hier meer informatie over de apparatuur.

Installatie van de apparatuur

Installatie van de apparatuur

De apparatuur van het Veilig van Huis pakket kan heel eenvoudig zelf worden geïnstalleerd. In de handleiding staat beschreven hoe je dit doet.

Wat gebeurt er bij meldingen?

Wat gebeurt er bij meldingen?

Je krijgt een seintje op je smartphone als er thuis mogelijk iets aan de hand is. Maar hoe gaat dit proces precies in z'n werk? En wat gebeurt er bij schade?

Top 5 veelgestelde vragen Veilig van Huis Pakket

Je krijgt 2 e-mails:
1. De bevestigingsmail van jouw verzekering. Hierin vind je alle belangrijke documenten.
2. Een e-mail waarmee je jouw account kunt aanmaken. Let op: kies een veilig wachtwoord.

Jouw verzekering gaat in op de dag die je kiest. Verder ontvang je bij de apparatuur een handleiding waarmee je zelf de camera en sensoren kunt installeren.

Het Veilig van Huis Pakket is een unieke combinatie van verzekeren en beveiligen in één. Met het smart beveiligingspakket helpen we je schade zoveel mogelijk te beperken. En als er schade is, dan zetten we alles direct voor je in gang. Van noodreparatie tot en met de schadeafhandeling.

In het smart beveiligingspakket zit de volgende apparatuur om jouw woning te beveiligen:
• een camera voor binnen;

• een bewegingssensor en twee contactsensoren met wifi-bridge

• drie watermelders met wifi-bridge;
(één wifi-bridge is voor de camera en één is reserve).

Ook download je de ANWB Veilig van Huis app. Als er dan iets gebeurt, krijg je daarvan een melding in de app. Je kunt dan direct actie ondernemen. Kun je zelf niet reageren? Dan neemt de ANWB Alarmcentrale contact op met een van de mensen die je vooraf bij ons hebt opgegeven als wij jou niet kunnen bereiken.

Voor het smart beveiligingspakket betaal je een vast bedrag per maand. Daarnaast krijg je 10% korting op de premie van je inboedel- en opstalverzekering. De hoogte van deze premie hangt af van je persoonlijke situatie, zoals je woonplaats en adres. Op anwb.nl/woonverzekering bereken je heel eenvoudig hoeveel het ANWB Veilig van Huis Pakket met woonverzekeringen kost.

Nee, de apparatuur van het Veilig van Huis Pakket is een onderdeel van onze ANWB Woonverzekering. Het is niet mogelijk om alleen de apparatuur uit dit pakket te kopen.

Wel kun je alleen de beveiligingscamera los kopen.

Alleen de mensen die je toegang geeft tot jouw huis in de app kunnen de beelden bekijken. Dit doe je door gebruikers uit te nodigen via de “Gebruikers” tab. De beelden zijn 100% privé. Onze medewerkers kunnen jouw beelden dus niet bekijken.

Bekijk alle veelgestelde vragen over de Woonverzekering

Bekijk alle veelgestelde vragen over het Veilig van Huis Pakket

Contact & Service