Veilig van Huis Pakket
€ 12,50 p/m

Veilig van Huis Pakket

  • Altijd zicht op je huis met smart beveiligingspakket
  • Gratis installatie van de beveiligingsapparatuur
  • Voeg zelf extra camera's en sensoren toe
Bereken je prijs

Veilig van Huis Pakket

Goed verzekerd en altijd zicht op je huis

Een unieke combinatie van beveiligen en verzekeren in één. Zo ben je niet alleen goed verzekerd, maar word je met hulp van een smart beveiligingspakket gewaarschuwd als er thuis mogelijk iets aan de hand is.

Wat is het Veilig van Huis Pakket?

Met de handige hulpmiddelen van het smart beveiligingspakket houd je je huis en spullen in de gaten. Je krijgt een seintje als er beweging, rook of lekkage wordt gesignaleerd. In de app op je telefoon kun je via de camera direct zien wat er aan de hand is. Als onze Alarmcentrale jou niet kan bereiken, nemen we contact op met mensen die je vooraf zelf opgeeft.

Uitgebreide hulp bij schade

Met het pakket helpen we je zo snel mogelijk in actie te komen en schade te voorkomen of op te lossen. Bij schade zetten we alles direct voor je in gang. Wij regelen een noodreparatie en zorgen voor snel herstel van de schade.

Extra korting op je premie

Met het Veilig van Huis Pakket profiteer je van korting. Het pakket kost € 12,50 per maand en wordt gratis bij je thuis geïnstalleerd. Omdat je helpt schade voorkomen, krijg je 10% korting op je premie van je inboedel- en/of opstalverzekering.

Sluit uiterlijk 18 november 2019 een woonverzekering af en krijg het eerste jaar 15% korting op je inboedel-, opstal- en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Bekijk de actievoorwaarden

Apparatuur en hulp ANWB

Camera en sensoren

Camera en sensoren

Het Veilig van Huis Pakket bestaat uit een camera, rookmelder en bewegings- en watersensoren. Bekijk hier meer informatie over de apparatuur.

Gratis installatieservice

Gratis installatieservice

De camera's en sensoren worden gratis bij je thuis geïnstalleerd. Hiervoor kun je een afspraak maken met een monteur zodra je de apparatuur binnen hebt.

Wat gebeurt er bij meldingen?

Wat gebeurt er bij meldingen?

Je krijgt een seintje op je smartphone als er thuis mogelijk iets aan de hand is. Maar hoe gaat dit proces precies in z'n werk? En wat gebeurt er bij schade?

Top 5 veelgestelde vragen Veilig van Huis Pakket

Het smart beveiligingspakket kost € 12.50 per maand. Daarom krijg je 10% korting op de premie van je inboedel- en opstalverzekering. De hoogte van deze premie hangt af van je persoonlijke situatie, zoals je woonplaats en adres. Bovendien ontvang je t/m 18 november 15% korting op de premie van je inboedel, opstal en/of aansprakelijkheidsverzekering. Op anwb.nl bereken je heel eenvoudig hoeveel het ANWB Veilig van Huis Pakket met woonverzekeringen kost.

Nee, de apparatuur van het Veilig van Huis Pakket is een onderdeel van onze ANWB Woonverzekering. Het is niet mogelijk om alleen de apparatuur te kopen.

Dit kunnen alleen de mensen die je toegang geeft tot de app. Deze kunnen de beelden live bekijken. De beelden zijn 100% privé. Onze medewerkers kunnen jouw beelden dus niet bekijken.

Ja, dat kan. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Deze gaat in op het moment dat de apparatuur is ontvangen. Daarna kun je de verzekering na het eerste jaar dagelijks opzeggen. Je moet de apparatuur wel aan ons terugsturen. Deze is ons eigendom.

Bij beweging en geluid worden clips opgenomen van 12 seconden per clip. De clips zijn 14 dagen voor jou beschikbaar in de app. Je kunt ze zelf bekijken in de app en opslaan op je telefoon.

Bekijk alle veelgestelde vragen over de Woonverzekering

Bekijk alle veelgestelde vragen over het Veilig van Huis Pakket

Contact & Service