Veilig van Huis Pakket
€ 12,50 p/m

Veilig van Huis Pakket

  • Unieke combinatie van beveiligen en verzekeren
  • Altijd zicht op je huis met smart beveiligingspakket
  • Voeg zelf extra camera's en sensoren toe
Bereken je prijs

Veilig van Huis Pakket

Goed verzekerd en altijd zicht op je huis

Een unieke combinatie van beveiligen en verzekeren in één. Je bent niet alleen goed verzekerd, maar ook word je met hulp van een smart beveiligingspakket gewaarschuwd als er thuis mogelijk iets aan de hand is. Je kunt dit pakket dus alleen afsluiten samen met een ANWB Woonverzekering.

Wat is het Veilig van Huis Pakket?

Met de handige hulpmiddelen van het smart beveiligingspakket houd je je huis en spullen in de gaten. Je krijgt een seintje als er beweging, rook of lekkage wordt gesignaleerd. In de app op je telefoon kun je via de camera direct zien wat er aan de hand is. Als onze Alarmcentrale jou niet kan bereiken, nemen we contact op met mensen die je vooraf zelf opgeeft.

Uitgebreide hulp bij schade

Met het pakket helpen we je zo snel mogelijk in actie te komen en schade te voorkomen of op te lossen. Bij schade zetten we alles direct voor je in gang. Wij regelen een noodreparatie en zorgen voor snel herstel van de schade.

Extra korting op je premie

Met het Veilig van Huis Pakket profiteer je van korting. Het pakket kost € 12,50 per maand. Omdat je helpt schade voorkomen, krijg je 10% korting op de premie van je inboedel- en/of opstalverzekering.

Apparatuur en hulp ANWB

Camera en sensoren

Camera en sensoren

Het Veilig van Huis Pakket bestaat uit een camera, rookmelder en bewegings- en watersensoren. Bekijk hier meer informatie over de apparatuur.

Installatie van de apparatuur

Installatie van de apparatuur

Helaas kunnen onze monteurs vanwege de coronamaatregelen niet langskomen voor installatie. Installeer het pakket zelf met behulp van onze handleiding.

Wat gebeurt er bij meldingen?

Wat gebeurt er bij meldingen?

Je krijgt een seintje op je smartphone als er thuis mogelijk iets aan de hand is. Maar hoe gaat dit proces precies in z'n werk? En wat gebeurt er bij schade?

Top 5 veelgestelde vragen Veilig van Huis Pakket

Het smart beveiligingspakket kost € 12.50 per maand. Daarom krijg je 10% korting op de premie van je inboedel- en opstalverzekering. De hoogte van deze premie hangt af van je persoonlijke situatie, zoals je woonplaats en adres. Op anwb.nl/woonverzekering bereken je heel eenvoudig hoeveel het ANWB Veilig van Huis Pakket met woonverzekeringen kost.

Nee, de apparatuur van het Veilig van Huis Pakket is een onderdeel van onze ANWB Woonverzekering. Het is niet mogelijk om alleen de apparatuur te kopen.

Dit kunnen alleen de mensen die je toegang geeft tot de app. Deze kunnen de beelden live bekijken. De beelden zijn 100% privé. Onze medewerkers kunnen jouw beelden dus niet bekijken.

Ja, dat kan. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Deze gaat in op het moment dat de apparatuur is ontvangen. Daarna kun je de verzekering na het eerste jaar dagelijks opzeggen. Je moet de apparatuur wel aan ons terugsturen. Deze is ons eigendom.

Bij beweging en geluid worden clips opgenomen van 12 seconden per clip. De clips zijn 14 dagen voor jou beschikbaar in de app. Je kunt ze zelf bekijken in de app en opslaan op je telefoon.

Bekijk alle veelgestelde vragen over de Woonverzekering

Bekijk alle veelgestelde vragen over het Veilig van Huis Pakket

Contact & Service