Wateroverlast in Limburg

Heb je schade aan jouw woonhuis, inboedel of een voertuig? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder geven we antwoord op de meest voorkomende vragen.

Vragen over het melden van jouw schade

Heb je schade? Dat is heel vervelend. Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Als je jouw schade online meldt, verzeker je jezelf van de snelste schadeafhandeling.

Vragen over jouw verzekering

Heb je een (gedeeltelijk of volledig) cascoverzekering? Dan is schade aan jouw auto veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming verzekerd.  

Schade aan jouw bromfiets veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming is verzekerd, als je de dekking Aanrijding of Diefstal en Aanrijding hebt afgesloten

Heb je een (gedeeltelijk of volledig) cascoverzekering? Dan is schade aan jouw camper veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming verzekerd.

Heb je een (beperkt of volledig) cascoverzekering? Dan is schade aan jouw motor veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming verzekerd.

Schade aan je caravan wordt vergoed. Heb je schade aan een aan- of bijbouw of aan de inventaris of inboedel, dan wordt die schade vergoed als op je polis staat dat dit is meeverzekerd.

Op dit moment kunnen wij niet zeggen of de schade aan jouw fiets verzekerd is. Dat hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren je om jouw schade te melden en wij bepalen zo spoedig mogelijk of wij de schade vergoeden.

 

Op dit moment kunnen wij niet zeggen of de schade aan jouw woonhuis verzekerd is. Dat hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren je om jouw schade te melden en wij bepalen zo spoedig mogelijk of wij de schade vergoeden.

Op dit moment kunnen wij niet zeggen of de schade aan jouw inboedel verzekerd is. Dat hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren je om jouw schade te melden en wij bepalen zo spoedig mogelijk of wij de schade vergoeden.

Let op, de inboedel moet in het verzekerde pand staan. Schade aan tuinmeubilair en/of andere inboedel die buiten de woning stond (bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon), valt niet onder de dekking.