Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Uitvallen vluchten

Bekijk de vragen en antwoorden over je verzekering

Wil je op vakantie en vallen er (veel) vluchten uit ? Dan is het begrijpelijk dat je vragen hebt over je ANWB Reis-, Annulering-, of Autoverzekering. Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen.


Reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Volg de ontwikkelingen via het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de media. Ben je ter plaatse? Dan adviseren we de instructies van lokale autoriteiten op te volgen.

Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vind je de meest actuele informatie en reisadviezen over de situatie in je vakantiegebied. Je kunt ook bellen. Houd contact met je vervoersmaatschappij of touroperator en volg het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Of bel Buitenlandse Zaken via +31 247 247 247


Vragen over de ANWB Annuleringsverzekering

Vragen over de annuleringsverzekering


Vragen over de ANWB Reisverzekering

Vragen over de reisverzekering


Hoe kan ik schade melden?

Heb je schade? Dat is heel vervelend. Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Als je jouw schade direct online meldt, verzeker je je van de snelste schadeafhandeling.

Schade melden kan via onze pagina online schade melden.


Calamiteitenfonds

In sommige gevallen betaalt het Calamiteitenfonds de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken, zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Bekijk de website voor de voorwaarden en meest actuele informatie.