Waar je ook gaat, wij gaan met je mee.

Waar je ook gaat, wij gaan met je mee.

Slim Onderweg met:

  • ANWB Onderweg app
  • ANWB Parkeren

ANWB Slim Onderweg

Alles wat je onderweg nodig hebt

De ANWB wil onderweg zijn voor jou slimmer, makkelijker en voordeliger maken. ANWB Slim Onderweg brengt alle zaken die je onderweg nodig hebt samen. Denk hierbij aan de handige Onderweg app met verkeersinformatie, gratis file alerts bij vertraging op opgeslagen routes en een betrouwbare routeplanner. Bovendien is autorijden al duur genoeg, daarom kun je met ANWB ook voordelig parkeren om je autoreis goedkoper te maken.

Waar je ook heen gaat, wij gaan met je mee. Laten we gaan!

ANWB Onderweg app

ANWB Onderweg app

Dé mobiliteitsapp van Nederland

ANWB Onderweg brengt je in één app alles wat je onderweg nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden), ANWB File Alert, mobiel parkeren in 160+ steden in Nederland met de parkeer- betaaldienst ANWB Parkeren (i.s.m. Yellowbrick) en actuele benzineprijzen bij 4000+ tankstations (ook LPG en CNG).

Download app voor Android
 

Download app voor iOS

ANWB Parkeren

ANWB Parkeren

Tot 20% voordeliger parkeren in 160 steden

Als ANWB-lid parkeer je sneller, makkelijker en voordeliger met behulp van je mobiele telefoon. Je betaalt het parkeergeld achteraf en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk hebt geparkeerd. Makkelijk en voordelig dus. 

Je hoeft nooit meer naar de parkeerautomaat voor je betaling: je betaalt contactloos via de parkeerapp van de ANWB. Nieuw: de ANWB app vertelt het ook als je dichtbij gratis kunt parkeren

Gratis registreren

Speciaal voor jou geselecteerd