Naar artikel

Waar je ook gaat, wij gaan met je mee.

Slim Onderweg met:

  • ANWB Onderweg app
  • ANWB Parkeren

ANWB Slim Onderweg

Alles wat je onderweg nodig hebt

De ANWB wil onderweg zijn voor jou slimmer, makkelijker en voordeliger maken. ANWB Slim Onderweg brengt alle zaken die je onderweg nodig hebt samen. Denk hierbij aan de handige Onderweg app met verkeersinformatie, gratis file alerts bij vertraging op opgeslagen routes en een betrouwbare routeplanner. Bovendien is autorijden al duur genoeg, daarom kun je met ANWB ook voordelig parkeren om je autoreis goedkoper te maken.

Waar je ook heen gaat, wij gaan met je mee. Laten we gaan!

ANWB Parkeren Tot 20% voordeliger parkeren in 160 steden

Als ANWB-lid parkeer je sneller, makkelijker en voordeliger met behulp van je mobiele telefoon. Je betaalt het parkeergeld achteraf en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk hebt geparkeerd. Makkelijk en voordelig dus. 

Je hoeft nooit meer naar de parkeerautomaat voor je betaling: je betaalt contactloos via de parkeerapp van de ANWB. Nieuw: de ANWB app vertelt het ook als je dichtbij gratis kunt parkeren.

Speciaal voor jou geselecteerd

Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Nu 10% korting op Wegenwacht Nederland Standaard!

Goedkoper mobiel parkeren 

Bespaar op je parkeerkosten met ANWB Parkeren.

De beste tips om files te vermijden 

'Wapen' je tegen de files met ANWB File Alert.

Wat kost elektrisch rijden? 

Een elektrische auto is duurder in aanschaf, maar goedkoper in onderhoud en gebruik. We zetten alle kosten van elektrisch rijden voor je op een rij.