Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Parkeren: samenwerking met Yellowbrick

ANWB Parkeren is een dienst die ANWB-leden wordt aangeboden in samenwerking met Yellowbrick. Zowel ANWB als Yellowbrick voert een deel van de dienstverlening uit.

De registratie voor ANWB Parkeren wordt gedaan door Yellowbrick. Om deze reden word je direct doorgeleid naar een Yellowbrick webpagina wanneer je een ANWB Parkeren account aanmaakt. De overeenkomst voor het gebruik van ANWB Parkeren komt dan ook met Yellowbrick tot stand. Daarbij wordt uiteraard verwezen naar de algemene voorwaarden. Je maakt gebruik van ANWB Parkeren via de ANWB Onderweg app. Omdat er sprake is van een product dat door middel van een samenwerking wordt aangeboden, heeft zowel ANWB als Yellowbrick hierover informatie in haar privacy statement opgenomen.​​​​​​​ 

Bekijk de privacy statements

Privacy statement ANWB
Privacy statement Yellowbrick

ANWB-leden krijgen voordeel bij Yellowbrick via ANWB Parkeren

ANWB-leden ontvangen extra ledenvoordelen bij Yellowbrick als ze registreren voor ANWB Parkeren. Je krijgt voordeel op de reguliere tarieven van Yellowbrick (4 cent per transactie) en je kunt natuurlijk gratis gebruik maken van de ANWB Onderweg app voor de parkeerfunctionaliteit.

Registreer je gratis en direct voor ANWB Parkeren

Meer informatie over ANWB Parkeren